Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

SATIIR Kott pähe – abiks ikka!

-
29.08.2021
Erki Evestuse karikatuur.
© UU

Kilplaste riigis juhtunud kohutav lugu. Ühel hetkel hakkasid surema vanad ja põdurad. Kilpastel muidugi suur mure käes. Kuidas selline asi küll võimalik on? Aeti juhtkond kokku. Arutati asja ning otsustati, et ju siin mingi paha vaimu käsi mängus on.

Kilpaste juht andis välja nõude, et kõik noored ja terved hakkavad peas kandma riidest kotti. Nii ei saa vaim vähemalt neil ninast sisse minna. Või nende ninast välja. Ega keegi täpselt teadnutki. Mõeldud – tehtud.

Kui juba mitu kuud oldi kott peas ringi kõnnitud, hakkasid jala pealt langema ka esimesed noored ja terved. Keegi ei suutnud mõista, mis nüüd küll juhtus.

Taas aeti juhtkond kokku. Üks kilplane teadis rääkida, et nägi naaber kilplast ilma kotita ringi kõndimas. Nüüd oli asi muidugi selge! Tõrvikute ja hangudega mindi kõnealuse kilplase koju ja põletati vennike ühes oma tare, loomade ja perega.

Alates sellest päevast pole palju muutunud: jätkuvalt surevad nii noored, kui vanad kilplased. Aga kotti keegi enam peast ei julge võtta, sest vähemalt päästab selle kandmine tulesurmast.