Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vikerkaarerohelisele Izmailovale: keegi ei pea joonduma “teistsuguste” järgi, austus peab olema vastastikune

-
14.10.2021
Vähemalt Läänes pole LGBT tagakiusatud, vaid tunneb ennast elu peremehena.
© Scanpix

Uutele Uudistele kirjutanud inimene juhib tähelepanu Vikerraadio Tallinna linnapeakandidaatide debatile ja roheliste liidri Züleyxa Izmailova rumalale jutule.

“Proua “eriti roheline” ei peaks nii väga geide pärast muretsema ega otse-eetris räuskama. Ütlen talle lapsevanemana, et kui koolis oleks või on keegi nn. teistsuguse seksuaalse sättumusega õpilane, siis kas see takistab sellel õpilasel omandamast matemaatikat, eesti keelt, bioloogiat jne.? Käia kehalise kasvatuse tundides?

Teised õpilased lihtsalt võtavad selle fakti teadmiseks ja ei kiusa. Kõik, punkt. Lihtne ju. Teame, aktsepteerime ja ei kiusa sind, sest oled hea kamraad ja muidu tore kaasseltsiline.

Aga see ei tähenda ega pea iialgi tähendama, et kogu klass, kool ja ühiskond peaks joondumagi nn. teistsuguse seksuaalse käitumisega inimeste järgi. Muutma riigiseadusi, keelama ära näiteks roosade ja siniste beebiriiete müügi lastekauplustes jne. Ja koolimajad ümber ehitama ning enamusele õpilastest tegema igapäevast ajupesu,  et “teistsugused” tunneksid end igati elu peremeestena.

Tavaline heteroinimene aktsepteerib nn. homoinimest ja ei kiusa teda. Samuti peavad homoinimesed ka aktsepteerima tavalisi heteroinimesi, mitte  kiusama neidki, nõudes endile eeliseid, jumaldamist, ümmardamist, paraade, laulu- ja filmifestivale jne. Kehtigu mõlemapoolne austav respekt. Seda tahaksingi pr. Izmailovale öelda.”

Ka Uute Uudiste andmetel valitseb koolinoorte seas pigem aktsepteeriv suhtumine homoseksuaalsetesse eakaaslastesse, kusjuures paljud kasutavad “geiimidžit” teadlikult karjääri huvides, teades, et “vähemuste kaasamine” avab rohkem uksi kui heteroseksuaalsetele neid avatakse.