Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Pole midagi uut siin Päikese all – vaktsineerimine käib Nõukogude aja kombel 

-
25.10.2021
Selliste nõukogulike plakatite järgi on tehtud ka vaktsineerimisele kutsuvad plakatid. Pilt on illustratiivne.
© Scanpix

Üks autor võrdleb tabavalt praegust vaktsineerimiskampaaniat sarnaste kampaaniatega nõukogude ajal. Võib vaid lisada, et sama võrdluse saaks ka kliimavõitlust  ja rohepööret analüüsides.

1. Juba eelmise riigikorra ajal rääkisid punakommunistid, et AINUS tee helgesse homsesse jõudmiseks on kommunism! – Nagu praegu koroona vastu vaktsineerimine.

2. Vana, aastakümnetega ennast ja oma ohutust tõestanud süsteemi – kapitalismi – küll vahel harva kasutati (NEP), aga kuna see ei olnud ideoloogiliselt õige, siis see pandi põlu alla. – Nagu praegu suhtutakse oma ohutust aastakümnete vältel tõestanud ivermektiini, mis on rahameeste meelest liiga odav ja vähekasumlik.

3. Nn. “peavoolumeedia”, Pravda, Izvestia, Rahva Hääl jne. kiitsid kommunismi taevani! Mitte midagi muud sealt ei tulnud. – Nagu praegune krt-teab-mis-voolu meedia, kes tsenseerib-blokeerib isegi “peldikuseinu”.

4. Oli ka neid, kes tõsimeeli puna-kommuniste ja nende ideoloogiat uskusid. Ja mitte sugugi vähe. – Nagu praegu. Need, kes usuvad vaktsiini kui imevahendisse. Need, kes ei näe, et ka vaktsineeritud haigestuvad, k.a. raskelt. Peaaegu samamoodi ja samapalju kui vaktsineerimata inimesed.

5. Alternatiivseid arvamusi sai lugeda ainult “põranda-alusest meediast”. – Nagu praegune alternatiivmeedia.

6. “Põranda-alust meediat” sõimati, võimul olijad kiusasid neid igat moodi, …. – Nagu praegugi.

7. Oma peaga mõtlejaid sõimati teisitimõtlejateks (mida nad ju tõepoolest olidki!), vandenõuteoreetikuteks, …. – Nagu praegu.

8. Paljud andmed salastati. Tihti moonutati-vassiti. Et rahvas tõde teada ega ise otsustada ei saaks. – Praegu on koroona-vaktsiini andmed, k.a. vaktsiinitüsistuste omad, viieks aastaks salastatud. Lisaks varjatakse-moonutatakse ivermektiini andmeid.

9. Paljusid andmeid ilustati kunstlikult. Ikka selleks, et kommunismi vigu varjata. – On tehtud ettepanek anda vaktsineeritutele ravivõimalus eelisjärjekorras. Vaktsineerimata inimesi tahapoole “lükates”. Küllap selleks, et vaktsineerimata inimesi hakkaks rohkem surema ning sel moel vaktsineerimine “ilusam” paistaks.

10. Olid olemas töökohad, kus said töötada ainult siis, kui oli ette näidata lojaalsustõend – punaste parteipilet. – Nagu praegu vaktsiinipass.

11. “Vastalisi” vallandati. Sunniti teisejärgulistele töökohtadele. – Nagu praegugi.

12. Alternatiivsed, kommunistliku partei piletist olulisemad asjad – näiteks oskused – lükati kõrvale. – Nagu praegu läbipõdemine, mis annab ühe mahukaima uuringu järgi 27 (!) KORDA parema kaitse kui suts ja ta vaktsiinipass.

13. Oma ustavust kommunistlikule korrale tuli perioodiliselt, kord-paar aastas, tõestada. Partei koosolekutel ülevalt poolt ette nähtud ajal kätt tõstes. – Nüüd kord-paar aastas “õlga alla pannes”.

14. Kommunism pidavat olema ühiskonnakord, kus ei ole raha. Kus rahatähti ei tunta. Seda aluseks võttes elasid juba tollased tippkommud kommunismis. – Tänased vaktsiinifirmade omanikud-osanikud-tippaktsionärid elavad ka juba kommunismis. Ei pea “rahatähti tundma”. Tänu kommunistlikule koroonakäsitlusele.

15. Puna-kommunistlik süsteem oli tehtud niimoodi, et kommunist ei vastutanud mitte millegi eest. – “Vilepuhujate” andmetel on praegustes vaktsiinide ostu-müügi lepingutes punkt(id), et vaktsiini tootjad ei vastuta mitte millegi eest. Isegi mitte vaktsiini-laipade eest! Lepingud ise on salastatud.

16. Kommunism oli üks suur eksperiment ühes suures ja mitmes väiksemas riigis, mis kõrbes. Väga haledalt. See tõi sealsetele rahvastele palju häda ja viletsust. – Praegune vaktsineerimine EKSPERIMENTAALSETE vaktsiinidega on eksperiment terve maailma rahvaga. Kas kõrbeb samamoodi?

17. Kui kommunismi mull kokku kukkus, siis pääsesid puna-kommunistidest kurjategijad üllatavalt kergesti. – Kas koroonavaktsiini mulli ootab sama saatus? Kui jah, siis tuleb loota, et vaktsiini-… enam nii hästi ei lähe.

18. Mõnigi asi selles “kommunismi ehitamises” oli ka õigetel alustel. Viga oli teostuses. Näiteks kibbutsid tegutsesid ja tegutsevad väga edukalt. Nende malli järgi loodud kolhoosid aga kõrbesid kapitaalselt. Sest kibbutsid olid vabatahtlikud, kolhoosi aeti inimesed SUNNIVIISILISELT. – Mingil määral vaktsiin siiski aitab. Muude asjade kõrval peaks ka temal eluõigus olema. Samas aetakse inimesi sunniviisiliselt vaktsineerima. Nagu omal ajal kolhoosi.

Probleemid laes! Gripiepideemiate ajal sundust ei olnud ning asjad olid korras.”

Heino Harju