Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“RÄÄGIME ASJAST”: meie peavoolumeedia on vremjastunud

-
31.10.2021
Laadime sisu...

Raadiosaates „Räägime asjast“ kõnelevad Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Martin Helme ja aseesimees Mart Helme järelkajadest eelmisel laupäeval Sihtasutuse Perekonna ja Traditsioonide Kaitseks poolt korraldatud meeleavaldusele vabaduste kasteks ja sellest massilisest infooperatsioonist, mis sellele järgnes.

„Meie peavoolumeedia on vremjastunud, sest sündmusest ja sisulisest sõnumitest ei räägita,“ ütleb Martin Helme. „Esimene etapp oli kõigepealt üritus maha vaikida, et võimalikult vähe rahvast tuleks, seejärel anti vastulöök sellega, kui hakati tegema uudiseid, kuidas üks või teine inimene meie erakonnast ära läks.“ Ta märgib, et alati on lahkujatest kahju, kuid siin oli see tegevus selgelt koordineeritud ja kajastamise eesmärk erakonna mainet maha teha samal ajal kui näiteks Reformierakonnast lahkub kogu aeg inimesi ja sellest ei kirjutata.

Lisaks räägitakse peaministri Kaja Kallase ja terviseministri Tanel Kiige esinemisest Riigikogu ees, kes tulid tutvustama oma plaane koroonavõitluses, kuid mingit plaani neil polnud.

Vabariigi kõige kirglikum poliitikasaade on TRE Raadios ja Ring FM-is eetris pühapäeval kell 11 – 12 ja kordus samal õhtul kell 21 – 22. Samuti saab saadet kuulata Uute Uudiste portaalis ja levinumates taskuhäälingu-keskkondades (Spotify, Apple podcasts, Mixcloud).