Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vasakpoolne kultuurieliit on solidaarne vihkamises

-
02.11.2021
Iga rahvas väärib oma valitsejaid – ka selliseid. Pilt on illustratiivne.
© Scanpix

“Kui palju on meil sotslikke, reformlikke, rohelikke, eesti 200-likke jms. “eurokultuurseid” ja “liberaalseid“ peresid a´la “Minu laps ei ole süüdi, õpetajad on lollid, ei tohi minu last teistega võrrelda, te rikute…!”?

Palju on politseinikke, kes on tulnud eelkirjeldatud perest ja palju politseinikke on tulnud neist iganenud kultuuriga peredest, kus õpetaja oli ja on autoriteet, rääkimata lapsevanematest?

Ärgem unustagem iial hr. Siim Kallase, kui Eesti tänapäeva ühe targima poliitiku avaldist.: „70% eestlastest on purulollid!“. Isegi „liberaalse“ statistika järgi, seal hulgas ka Teie tahtest sõltumata, kallid muusikud, „kultuurieliit“ ja „liberaalne“ meedia, on sajanditega kujunenud kultuuri pooldajaid, ehk teie poolt vihatavaid konservatiive ca 30% = EKRE 22-24 ja Isamaa 6-8!

Teie, kui „sallivate“ liberaalide, hindamatu korüfee hr. Siim Kallase järgi on ju ülejäänud 70% eestlastest purulollid! See on tõeline ja vastuvaidlematu tõde – kogu meedia ja isegi olematu „kultuurieliit“ ei ole seda avalikult Siim Kallase poolt öeldut siiani vaidlustanud, ei kritiseerinud, ega nõudnud hr. Siim Kallase käest selgitust ja vabandamist Eesti rahva solvamise pärast!

Võrrelge „emotsionaalse naise“ või meedia õppejõu Barbi Pilvre üleskutset usklikke avalikuks mõnitamiseks:  „Usu vastane ei ole rahvusgrupi vastane, see on usuvastane”!

Joseph Goebbelsil on absoluutne õigus: “Andke mulle meedia ja ma teen igast rahvast seakarja!”.

Mind õpetati kodus, mind õpetati koolis, ma õppisin tööl – ära mõista hukka, kuula ära ja aruta,  ära vannu, ära ära sõima, ära ähvarda – ähvardus võib juhuslikult täituda!

„Salliva ja ühendava liberaalse Eesti“ vapiloom Kersti Kaljulaid: „Ma vihkan neid!“ – „I hate them”.

„Salliva ja ühendava liberaalse meedia ema” kommunist Marju Lauristin: “EKRE tõi islamismi Eesti poliitikasse!” Jätkem siis meelde Marju Lauristini sallivad islamistid.

Urmas Siimon: “… saaks õiguse, võtaks kohe 2 toru kätte, kui koroona sind haiglasse ei vii, küll siis toru seda viga parandab!“

Indrek Tarand: “Kui püssi kätte saaks laseks kõigile natsionalistidele kuklasse augu!”

Robert Kallasmaa:  „„rahvuslastega“ jutt lühike – augu äärde ja kuklalask!“

Mihkel Raud: „…paneks põlema!“

Andke andeks, aga tänases, viha õhutavas,  Goebbelsi seakarja „liberaalse“ kultuurieliidiga – kuul kuklasse, n.n. eurokultuuriga Eestis, – enam mulle isa, ema ja õpetajate poolt lapsepõlves ja nooruses õpetatu ei kehti.

Kõik teie, ETV, ERR, jt. endiste  kommunistide TV ja raadiokanalite molli juures hirmust värisevad ja lobi ootavad muusikud, palgalistest  kirjaniku hingedest, marjudest ning barbidest ajakirjanikest ma siin ei räägigi – kas teid on ähvardatud ja teil terendab silme ees leninlik verine punane terror või fašistlik genotsiid?

Teid ju täna kohe mitte kuidagi „ei puuduta“ mõne kunstniku näitlik hukkamine, nii nagu ei puudutanud Kersti Kaljulaidi truuduse kinnitus liberaalidele Marti Kuusiku näitliku kohtuta hukkamise, e. roimaga. K. Marx; V. I. Lenin; J. V. Stalin; B. Mussolini; A. Hitler – kui vaja, hävitame valikuta!

Või võttis Teil, muusikutel, kirjanikel j.m.s. seltskonnal vedela püksi prl. Silvia Ilvese avalik näidishukkamine – orkestrist välja ja kontsertuurid kinni? Kirjanikke ja õpetajaid see ju nii kui nii ei puuduta, pole meie tsunftist – need ju muusikud! Või Aivar Mäe? Mis on meil asja Eesti kultuuri südametunnistuse Estoniaga? Ka Eesti kultuuri hällis, kultuursel Saksamaal ei puudutanud mittemiski kultuurieliiti alates 1923, edasi holokaustis …!

Teie, kellel ei ole olnud võimalust võita miljonite austust, ka aeg ei ole olnud teile soodus, vaikite! Seega olete osalised nii hr. Aivar Mäe, prl. Silvia Ilves kui hr. Tõnis Mägi ja kõigi järgnevate, seal hulgas ka teie enda, hukkamises. Rääkimata orkestrite, kui kultuuriosa, hävitamisest!

Teiesuguste, Siim Kallase poolt klassifitseeritud 70% hulka kuulujate, pärast polegi meie politsei rohkemaks võimeline! Keegi tundmatu antiikkreeklane Sokrates olevat öelnud – „Iga rahvas on väärt oma valitsejaid!“

Kas tuleb läbi meediaudu meelde, kuidas Barbi Pilvre ja Marju Lauristini poolt seakarjaks koolitatud meedia pööras FOLKLOORI kasutamise kuriteoks, rääkimata sõna EMOTSIOON lugemisest solvanguks ja kuidas ametisse kinnitamata valitsust vihkav Kersti Kaljulaid mõnitas kaltsudesse riietatult Riigikogu ja ässitas, veel oma põhimõtteid mitteavaldanud, valitsuse vastu viha -„Sõna on vaba!“!

Lõpetuseks sobib Teile, n.n. Eesti „kultuurieliit“ Andrus Ansipi sentents: „Tule taevas appi!“ ja eurokultuurse  emotsioonideta naise „I hate them”  pilt loo juures.

Aago Metsar