Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallas aastalõpu intervjuus: Eesti majandusel läheb hästi!

-
11.01.2022
Päikesevalitsuse tulek. Nüüd on loojangu aeg.
© UU

Nii Brüsselis meile öelda kästi. Kui peaminister ütleks, et Eestil läheb halvasti, tõuseksid laiad massid tagajalgadele ja nõuaksid meid halvale teele juhtinud peaministri viivitamatut lahkumist riigitüüri juurest. Ei saa ju peaministrilt nõuda enda põlemapanemist televaatajate ees!

Võrreldes 1913.a Tsaari-Venemaa majandusega, läheb meil ikka megahästi. Ka Hiinal läks 50-ndate lõpus hästi, kui varblastele säru tehti ja järge jäid ootama rotid, sääsed ja kärbsed. Millegipärast ei tahtnud riis peale varblaste kadumist enam kasvada.

Nõukogude Liidus läks meil kogu aeg hästi. Koguni nii hästi, et Peetrus kutsus rida N. Liidu juhte tööintervjuule. Nad ei ole senini sealt tagasi tulnud ja küllap tegelevad uutel kõrgetel kohtadel Suure Lähtestamise ja Uue maailmakorra loomisega.

Nõmme turu lihamüüja ütles, et tal läheb ka väga hästi, sest teadlikud inimesed on hakanud viimasel ajal rohkem sealiha ostma. Eelkõige seetõttu, et veised soojendavad meie kliimat oma kõhutuultes sisalduva kasvuhoonegaasi – metaaniga. Nii annab iga meie inimene, kes ostab veiseliha asemel sealiha, oma tagasihoidliku, kuid hindamatu panuse rohepöördele.

Õeldakse, et vanasti oli rohi rohelisem ja taevas sinisem. Kui me rohepöörde ära teeme, pidi rohi muutuma sama roheliseks kui vanasti. Eks seejärel jõuab ka taevasinaga midagi ette võtta. Juba praegu nuputavad teadlased, kuidas atmosfääri pihustada miljoneid tonne SO2, mis kaitseks meid kliima soojenemise eest.

On ka mõningaid erandlikke indiviide, kes neid jõupingutusi, mis nende heaks tehakse, ei mõista. Kuid pärast Terviseameti ja politseiga lähikontaktseks saamist, hindavad nad kindlasti oma seisukohad ümber istekohtadeks, mis võimaldavad prii ülalpidamise.

Ülakorruselt, kus elab üksik vanainimene, kostis äsja mürtsatus ja kolin nagu oleks keegi voodist põrandale prantsatanud. Kui mõnel päeval aega saan, võib-olla lähen vaatan. Loodetavasti on ka tal kõik hästi.

Uno Niinsalu