Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lugeja kirjutab: miks venelased läände jooksevad

-
07.03.2022
Vene sõjaväelane
© Scanpix

Hakkab peale – liberaalsed ringkonnad juba alustavad oma halaga, et ega vene rahvas pole süüdi Ukraina sõjas. Huvitav, kes siis veel? Keerame Euroopa ajaloo lehekülgi veidi tagasi: Soome Talvesõda – seda sõda ei alustanud ei hindud, ei kambodzalased, ei hispaanlased, ei bantu-hantu hõimud – selle sõja alustas kuulsusrikas, võitmatu ja suur vene rahvas.

Eelpool nimetatud rahvad ei okupeerinud kolme Balti riiki ega viinud nendes riikides läbi osalist genotsiidi, mitmes etapis. Need olid ikka venelased.

Samuti need rahvad ei hävitanud kokkuleppes Hitleriga Poola riiki ning mõrvanud suurt osa Poola elanikkonnast Hatõni metsades. Seda tegi ikkagi kogu aeg seesama suur ja võimas, kuulsusrikas ja võitmatu vene rahvas.

Päris huvitav, mitu korda on USA seda suurt ja võitmatut näljast päästnud? Vähemalt korda neli. Ja kui venelane on taaskord kõhu maitsvat Jänkiputru täis vitsutanud, läheb ta hoobilt ahju peale ameeriklasi vihkama.

Nii käitub Kremli tänamatu ja ablas rahvas.

Seesama rahvas jookseb nüüd selle asemel, et võidelda sõja vastu ja oma riigi ja laste tuleviku eest, millegipärast tagasi vaatamata läände lihatünnide ja pudrumägede poole. Ja kui nad kohale jõuavad siis esimese asjana panevad kiunuma inimõigustest, vene keelest ja sellest et neile ei anta puhtaid jalanartse.

 

Enn Rekkor