Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas varsti maksab kütus 4 eurot liiter?

-
08.03.2022
Sellised hinnad.
© Erakogu

“Pidin täna autole bensiini ostma ja ostsin selle raha eest, mis mul kaardil oli, 80€ ja üheksa sendi eest sain täpselt 42,42 liitrit, ei ole just väga odav ja see on veel kliendi hind, et kui poleks kliendikaarti, siis oleks see summa hoopis midagi muud!

Ma ei tea kas Kaja Kallas ja muud rahvavaenulikud isikud on üldse kursis, et maal elavatele inimestele on auto eluks vajalik? Meil ei ole siin toidupoodi nurga taga, apteeki saja meetri kaugusel, buss sõidab linnavahet nagu kuuvarjutus ja inimesed, kes peavad igapäevaselt tööl käima, ei saa arvestada bussiliiklusega, sest et nad ei saaks peale tööpäeva töölt enam koju või kui töögraafik näeb ette öist või nädalavahetustel töötamist, siis ilma autota oleks võimatu tööl käia? Kas te saate seal Toompeal aru, et maal elavad ka pensionärid ja kui nad enam autot tänu teie jäärapäisusele kasutada ei saa, siis polegi neil muud teha kui nöör kaela endale panna?

Siit ka küsimused meie idiootidest valitsusele, et kas varsti maksab kütuse liiter tanklates 4€? Kas kavatsete selleks midagi ette võtta, et see nii ei juhtuks või on teil inimestest ükskõik? Kas paremini hoitud Eesti on selline, kus inimene ei saa enam autot kasutada, ei saa vajalikke ravimeid osta, ei pääse arsti vastuvõtule, ei saa poest süüa osta sest, et teiesuguste idiootide pärast on kütuse ja elektri hind tõstnud kõigi toodete hinda ja inimestel lihtsalt ei jätku enam elementaarseteks vajadusteks raha?

Thor-Ander, MeWe sotsiaalmeedia
EESTI, SEE ON MEIE MAA – MEIE KODU