Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Soovitus sotsiaalmeedias: valige EKRE ka siis, kui te pole nende usku, nemad on tegusad mehed-naised

-
23.09.2022
Aegadel, mil majanduse eest veel hoolt kanti: tollane keskkonnaminister Rene Kokk (vasakult), rahandusminister Martin Helme ja Väino Kaldoja Auveres.
© Uued Uudised

Ühe sotsiaalmeediapostituse all on kommentaar, mis soovitab anda valimistel hääle rahvuskonservatiividele ka siis, kui nende maailmavaadet ja tegutsemist heaks ei kiideta.

“Vaatan, mis ilmas toimub ja leian, et ega peale EKRE kedagi valida ei ole. Ma tean, et nad paljudele ei meeldi, mõnedele “räuskamise” pärast (kuigi nad “räuskavad” ju nende peale, kes midagi ei tee või valesti teevad), teistele rahvuslikkuse pärast, kolmandatele eurovastasuse pärast. Aga nad on ärksad teoinimesed ja selliseid on kriisi ajal valitsusse vaja.

Praegune valitsus lootust ei ärata. On mingi universaalteenus kalli elektri jaoks, aga juba nimi ütleb, et eks seal näpuotsaga midagi antakse. Kui aga kuuled, et ühtesid ettevõtjaid ei saa aidata, sest see diskrimineerivat teisi, siis tundub, et ei otsita lahendusi, vaid põhjust äraütlemiseks. Samamoodi kuuled, et Eesti olevat kaitstud, aga samas otsitakse paaniliselt raha keskmaa õhutõrje jaoks.

EKRE soovitused on praktilised: CO-kvoodid sinna, kuhu Vene sõjalaev saadeti, börsilt minema, oma põlevkivijaamad tööle. Lihtne see ei saa muidugi olema, see ei meeldi Euroopa Liidule ega raha kokkukraapijatele, aga võimalus on kõige usutavam. Poolakad ju ka saatsid Brüsseli pikalt, kui see nõudis söekaevanduste ja sellega töötavate elektrijaamade sulgemist, ja elavad tänu sellele odavama elektriga.

Mina usun, et EKRE mehed saavad paremini hakkama. Martin Helme sai ju rahandusministriks ja keelas kohe kolme energiabloki sulgemise, mille eest tuleb teda tänada, ta pani ameeriklased meie rahapesu uurima (see värk on nüüd vaikseks jäänud), lubas erasektori kaasa võtta, et neljarealised teed valmis saaks – iga tema samm läks kohe ka käima. Mart Helme alustas sisekaitsereservi loomisega ja piirivalve eraldamisega politseist.

Et need asjad suuremalt jaolt pooleli jäid, selles on süüdi kiire võimuvahetus, mis tehtigi selleks, et EKRE edasi tegutseda ei saaks. Sellised asjad saavad teoks ilmselt nelja-aastase valitsemisega, mida EKRE-le ei antud.

EKRE ja tema maailmavaade ei pruugi kõigile meeldida, aga kriisi ajal tuleb need mehed ja naised valitsusse panna, sest ainult nii saame sealt terve nahaga välja. Siimu plika ei sobi kuidagi riigivankrit vedama.”

A.T