Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Avalik pöördumine Kaja Kallase poole: astuge tagasi!

-
24.09.2022
Kaja Kallas

Eesti Vabariigi peaministri ametit täitev Kaja Kallas!

Pöördun teie poole kui Eesti Vabariigi kodanik. Jälgides võõraste jõudude poolt üle maailma põhjustatud erinevaid kriise ning meie valitsuse paljuski küsitavaid reaktsioone nendele, soovin teie kui valitsusjuhi tähelepanu juhtida mõningatele tõsiasjadele.

Teie ise ega valitsuskoalitsioonis olevad parteid pole võidelnud kätte Eesti Vabariigi iseseisvust. Te pole osalenud ka Eesti rahvale, kui kõrgemale võimukandjale, kuuluvate elektrijaamade jt. tööstus- ning ka eraettevõtete loomises, rajamises ja kodanike elujärje parandamises.

Oma ametikoha saite ning säilitasite tänu telgitagustele jõududele ja kokkulepetele. Seega. Kui te väidate, et Eesti on ikka veel demokraatlik õigusriik, tuletan selle riigi kodanikuna teile meelde, et valitsus ja parlament on õigusriigis RAHVA teenija, mitte isand!

Ühtlasi küsin: mis õigus on teil tühistada,  hävitada või ka kinkida meie eelnevate põlvkondade, esivanemate vere hinnaga kätte võidetud iseseisvus ning vaeva ja töökusega saavutatud normaalne inimlik, meie kliimavööndisse sobiv elustandard?

Kui te ei suuda või ei soovi kaitsta, säilitada ning edendada Eesti riigi, eestluse ning meie kultuuri kestvust, siis olge hea ja astuge sellelt kohalt tagasi! Andke see võimalus neile, kes tahavad ja suudavad rahva teenijana RAHVA seda vastutusrikast ametit täita.

Aitab valedest, hämamisest, võõraste kummardamisest ja nende eelistamisest eestlastele, riigi peremeestele. Aitab meie väikese rahvakillu segamisest suurrahvastega, kelledel on oma riigid ja kodumaad! Nõuan seda Eesti Vabariigi kodanikuna.

 

Madis Lain