Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Vaba sõna”: Brüsseli käepikendusena viiakse ellu majandust laastavat koloniaalpoliitikat

-
13.10.2022
Laadime sisu...

Konservatiivide vestlussaate “Vaba sõna” saatejuht Anti Poolamets räägib seekord  riigikogu EKRE fraktsiooni liikme Siim Pohlakuga kõrgest elektrihinnast, LNG terminali juhtumist ja kavandatavast meeleavaldusest.

EKRE saadiku Merri Aartiga räägitakse aga metsandusest, üraskikahjudest ja luureülemast RMK juhi rollis. Lisaks räägitakse, millist keskkonnaharidust Eesti tegelikult vajab ning sellest, kuidas kliimapoliitika läbisurumiseks korraldavad riigi käepikendusena tööle pandud MTÜd  tänavatel revolutsioonilist liikumist, näiteks “Reeded tuleviku nimel”. Eesti enda huvid, põhjalikud oskused metsanduse ja põllumajanduse vallas lükatakse kõrvale ning Brüsseli käepikendusena viiakse ellu majandust laastavat koloniaalpoliitikat. Metsanduse ja põllumajanduse valdkonda surutava äärmusliku rohepoliitika tulemusel kaotab töö 14 000 inimest ning sektorid vähenevad 25 %.

Konservatiivide poliitiline vestlussaade “Vaba sõna” on eetris Virumaa TRE raadios igal kolmapäeval kell 19 sagedusel 97,0 MHz. Samuti nüüd ka laupäeviti kell 12. Saade on järelekuulatav ka aadressil https://viru.treraadio.ee/