Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond ajab hetketrendidest lähtuvat riiklikku poliitikat

-
27.10.2022
Reformierakond üritab inimesi pehmeks rääkida, aga tulutult.
© Uued Uudised

Reformierakonna poliitika pole kunagi olnud iseseisvale riigile omane, vaid on alati lähtunud trendidest, Brüsseli ametlikust poliitikast ning puhtast omakasust, mis riiklikult võttes on hukatuslik.

Praegu esitlevad Reformierakond ja Kaja Kallas ennast Ukraina eest võitlejana, kuigi ukrainlased ise teda nii kõrgelt ei hinda – nende edetabelis on Leedu, Poola, USA, Suurbritannia ja Kanada, nagu selgub BNS-i uudisest. Teiseks on Reformierakonna kõik reaalsed sammud tugevasti lahus nende sõnadest – nii ei tee Kaja Kallas mingit probleemi ukrainlaste massirändest otse Putini juurest ehk üle idapiiri. Ometigi peab see olema kuidagi FSB kontrollitav ja juhitud.

Kaja Kallase trendipoliitika massimigratsiooni võtmes toob Eestile veel palju häda kaela. Reformierakonnale peaks olema teada, et ukrainlaste ränne, mis sõja puhkedes muutus sõjapõgenike rändeks, käis juba ammu enne Venemaa agressiooni, kus paljud noored inimesed olid kaotanud lootuse “värvilistele revolutsioonidele” ning emigreerusid – ka Eestis oli ju sel teemal nn maasikasõda. Juba ammu enne sõda oli Läänes ukraina diasporaa ja see tähendab, et ka praegusest põgenikelainest jääbki suur osa võõrsile.

Saksamaa sai juba 2015.-2016. aasta rändelainega miljon süürlast, praegu on seal miljon ukrainlast. Selline migrantide vastuvõtt tähendab sisuliselt ühe maa ümberrahvastamist, kusjuures tööjõumuresid see ei lahenda: Bloombergi uudis teatab, et migrandimassist hoolimata on Saksamaal tööjõupuudus ja toimub rahvastiku vananemine. Saksamaast saab aga multikultuurne ühiskond, kus tänavatel õiendavad juba arveid türklased ja kurdid, armeenlased ja moslemid, serblased ja albaanlased – migrandid toovad oma kodumaa vastuolud kaasa.

Kaja Kallas lähtub hetketrendist, et praegu on popp Ukrainat toetada ja tema ei keskendu mitte sedavõrd selle riigi abistamisele kohapeal, vaid lubab lahkelt Eestisse kümneid tuhandeid ukraina põgenikke, kelle seas on palju venekeelseid. Sellise poliitika tulemiks saab kord olema see, et need inimesed kinnistuvad siia, mitte ei lähe Ukrainasse kodumaad üles ehitama, Eesti aga muutub slaavi riigiks, kus elavad ukrainlased ja venelased ei salli teineteist.

Reformierakond loob ebaturvalist riiki, milles eestlastel pole enam oma kohta, võõrad aga elavad siin oma konfliktset elu edasi.

Uued Uudised