Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Päeva sõel (med.): laste pilastamine Eestis toimub sallivuslaste, võrdsuslaste, lastekaitsjate ja liberaalerakondade vaikival nõusolekul

-
29.10.2022

Midagi haledamat, kui pedofiilia skandaali segatud erakonnad ja nende juhid, on endale raske ette kujutada. Alles tegid parteide juhtfiguurid üle kümne tauniva avalduse seoses sellega, et Mart Helme on rahu poolt. Et milline putinist, isegi ta tsaari ajal elanud vanavanaema oli putinist! Kus te olete nüüd oma avaldustega selle kohta, et tuntud oravanägu väärkohtles lapsi! Helir-Valdor Seeder, Indrek Saar, Lauri Hussar jpt, kus on teie põhimõtteline seisukoht? Kas pereväärtuste ja paljulapseliste perede eest seisnud Isamaa jaoks on 5 kuud puudlina võimulolekut tähtsam, kui Eesti laste turvalisus? Kus on kõik need sallivuslased, kes kogu aeg deklareerisid, et kõige ohtlikum koht laste jaoks on nende perekond? Miks te nüüd vaikite, kui selgus, et konkreetses Mihkelsoni perekonnas see nii ongi?

Või te ei pea pilastamist laste jaoks ohtlikuks? Kas see käib kokku teie aina uueneva „uue normaalsuse“ jutupunktidega? Teie väljaanne või MTÜ ei saa suud paotades süvariigilt raha? Sitapeadest riiklikul ülalpidamisel aktivistid!

+ + + + + + +

Laupäevane peavool aga toob kodudesse ikka kõige selle riismed, mis nädala kestel pinnal hulpis.

Mõni ärkas alles täna ja väljaandes edasi.org ilmus kõigi teiste poolt juba läbimälutud jura Mart Helme „putinismist“.

Vaatasin portaali pealkirju ja selgus, et seal on paljud lood pühendatud just Mart Helmele: „Raul Rebane: Mart Helme ajalooline viga“, „Ilmar Raag: Helme on uus Savisaar“, „Mart Helme hädas“ jne. No pange siis oma portaali nimeks „Helme, Edasi!“

Äkki on selle jäänuki taga tollesamuse Edasi punane peazombi KaKa ehk Kaju-Kadastik?

Tänane üllitis on muidugi juba nii hapuks läinud, et nagu ei elakski me kiire interneti ajastul. Juba selgus, et peaminister Kaja Kallas varjas ja õigustas pedofiilist piltnikku ja edutas teda riigisaladuste kirstu võtme hoidja seisuseni. Ilmselt on ses kirstus informatsiooni ka Põhja-Eesti Pangast pihta pandud 10 miljoni dollari ja VEB-fondi kümnete miljonite praeguste omanike kohta.

Jah, kullakesed: FSB hoiab pedofiili munad pihus, pedofiil hoiab peaministri isa munad pihus, peaministri isa hoiab peaministrit pihus, peaminister katab pedofiili. Sest muidu „kaotab“ FSB veel mõned toredad laste fotod ja ka nende isikute näod, kes VEB-fondist kaaseestlaste miljonid välja võtsid. Ja siis ei päästa seda kampa isegi truualamlik prokuratuur.

Aga Edasi magab edasi ja näeb unes Mart Helmet. Litsid mehed need Edasi omad, ütleks Tammsaare.

+ + + + + + +

Aga Delfi on alati ärkvel. Nendel käib kõik siimkroonis, in real time. Nii kui poliitikast lahkuda tõotanud Siim Kallas teatas, et siiski kandideerib Riigikogusse, hakkas EPL+ kohe avaldama tema memuaare.

Täna ilmuski seal „Katkend Siim Kallase raamatust. 5. osa. „Suhtlesime pinginaaber Tõnis Mägiga viimase ajani. Enam mitte.“

Sellega seoses tuleb ainult üks asi meelde – see, kuidas Tõnis Mägi ütles teda tülitanud eestivaenulikele leheneegritele: „Delfiga ma ei räägi“. Ilmselt ütles ka „Kallasega ma ei räägi“.

Kui EPL ei lülitaks pealkirja sisse Tõnise nime, oleks tänase katkendi loetavus null. Sest kes ikka tahab lugeda punalibediku mälestusi, seega peibutas vana kommar lugejaid legendaarse laulja nimega, nagu meelitati kruupidest toitunud nõukogude inimesi valimisjaoskondadesse viinerite ja ketšupiga.

Üks kommenteerija kirjutab väga tabavalt: „Mul on häbi, et okupatsioonivõimudega koostööle asunud ENSV tippkommu Kallasega ühes koolis käia tuli.“

Teised kommentaarid on samasisulised, kuid põhjalikumad.

+ + + + + + +

Veel papsidest ja lastest (mitte küll Marko Mihkelsoni silmade ja kaamera läbi): keskerakonna organis Stolitsa on lisaks portaalile ja paberlehele veel ka internetitelevisioon, kus iganädalase poliitikasaatega esineb Vitali Belobrovtsev.

Tema käest saavad põhjalikult sugeda kõik poliitilised jõud, v.a. selle parasiidi kandjaorganism keskerakond ja keskerakonna puudel SDE. Nii ka seekord maksavad üle-Eestilise levikuga kesikute majavalitsuslehe ilmumise kinni ka kõigi teiste erakondade valijatest maksumaksjad.

Mind pani südamest naerma selle saate (mille stenogramm ilmub lisaks nii portaalis kui paberil) lõik, kus Vitali Belobrovtsev ironiseerib Helme isa ja poja üle:

„Millest te võtate, et meie erakonna esimees ei ole etniline eestlane?“ ärritus selle esimehe asetäitja ja kohakaasluse alusel ka tema paps Mart Helme.“

Vaadake, Tallinna maksumaksjate arvel kallutatud poliitilisi saateid tegev Vitali Belobrovtsev on ju samuti „kohakaasluse alusel“ aselinnapea Vadim Belobrovtsevi isa. Aga selle üle Belobrovtsev-paps targu nalja ei heida, nagu ka linnapea Mihhail Kõlvarti ja linnavolikogu keskerakonna fraktsiooni liikme Anastassia Kovalenko üle, kes on siis ju samuti „kohakaaslusega“ meeri naine.

Sest „kohakaaslusega abikaasa“ härra Kõlvart võib need naljad paugupealt ära lõpetada.

+ + + + + + +

Eesti meedia kultuur langeb isegi kiiremini, kui keskerakonna reiting. EPL+ avaldas loo „Maria Faust: ole hea inimene, ära ole m..n!“

Jah, mõni pilli hästi mängiv inimene võib olla tõesti väljaspool lava tahumatu ja kultuuritu, kujutada ekstaasis huuliku asemel midagi muud, kuid kas see on siis pealkirja vääriline?

„Saksofonist ja helilooja Maria Faust on Eesti suursaadik maailmas. Kui praegu veel tuleb laia ilma muusikahuvilisele Eestist meelde kõigepealt Arvo Pärt, siis õige pea nimetatakse esimesena ehk hoopis Fausti. Võib-olla on see juba praegu nii, me ei ole ehk lihtsalt märganud,“ kirjutab EPL.

Poleks ka mingi ime: paar aastat tagasi valisid ju Õhtulehe lugejad Eesti „kõige aegade“ suurimaid superstaare, ja selleks sai Anne Veski, aga Arvo Pärt jõudis vaid teisele kohale. Aga sõltub sellest, kelle käest küsida. Ja kuidas kõlaks „m..n“ selle „Eesti suursaadiku“ suus inglise keeles laias maailmas? Mida arvaksid välisinimesed suursaadikust, mida arvaksid Eestist?

Samuti sõltub loo väärtus suuresti ka kirjutaja vaimsest tasemest. Kuna Maria Fausti intervjuu autor on Vilja Kiisler, siis on isegi loogiline, et pealkiri on selline, nagu see on. Ju siis kogu Fausti intervjuust polnud midagi vaimukamat võtta, kui m-sõna, või siis Kiislerile tundus, et see oligi kõige vaimukam.

Muide, päris „Faust“ on lugu „kustumatust teadmisjanust, loomingulisest rahuldamatusest, millele tuuakse ohvriks kõik inimlikud tabud, süüta lapsed, usaldavad neitsid ja abitud vanainimesed.“ Ehk täielik reformierakonna poliitika kirjeldus.

Ja selge see, et nii M.Fausti kui ka V.Kiisleri jaoks samastub mõiste „rahuldus“ või „rahuldamatus“ ühe konkreetse nelja tähega tähistatava asjaga.

Aga te propageerige feministlikku meestevihkamist veel rohkem, siis jääte üldse kuivale.

Ivan Makarov