Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Väliseksper(ver)t Mihkelson pole ainus kõrge reformierakondlane, kes pere ja moraaliga pahuksis

-
30.10.2022
Reformierakonna plakat lastega

Reformierakondlasest väliseksper(ver)di Marko Mihkelsoni nilbuste kõrval pole vaja kaugelt otsida ka teisi oravapartei tippe, kel moraaliga peres tugevaid probleeme.

Tänavu mais kirjutas Kroonika loo „Tipp-poliitik elas topeltelu: reformierakondlane Mart Võrklaev jättis oma kahe lapse ema ja naudib blondipäise ametniku seltskonda“.

Lugu ise selline: „Reformierakondlasest poliitik Mart Võrklaev oli salasuhtes teise naisega samal ajal, kui sai praeguseks oma endise elukaaslase Marin Mustaga lapse.“

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/96608705/tipp-poliitik-elas-topeltelu-reformierakondlane-mart-vorklaev-jattis-oma-kahe-lapse-ema-ja-naudib-blondipaise-ametniku-seltskonda

Jah, see on seesama Võrklaev, kes on riigikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees ja ütles Marko Mihkelsoni tülgastustegevuse avalikustamise järel, et Mihkelson võiks riigikogu väliskomisjoni esimehena jätkata, sest „ta on välispoliitikas väga pädev“.

Eelmise aasta veebruaris heitis Õhtuleht valgust ka Marko Mihkelsoni pereelule, kus kiideti tema moodsat kärgperet ja räägiti, kuidas uus kallim salahobiga tegeleva poliitiku suhtekoolitusele meelitas. Vaid mõned kuud hiljem sai Õhtuleht teada neist piltidest, mis kujutluse „moodsast kärgperest“ kildudeks lõi, kuid nõnda nagu ülejäänud meediamajad, vaikiti see maha.

Õhtuleht: “”Olime vaid kolm nädalat tuttavad olnud, kui tegin Tuulile ettepaneku koos Lõuna-Prantsusmaale puhkama minna,” meenutab Marko Mihkelson Kroonikale abikaasa Tuuli Semevskyga algusaegu. “Kolisime kokku alles poolteist aastat pärast tutvumist. Meil on moodne kärgpere – lapsed on eelmisest kooselust nii minul kui Markol,” rääkis Tuuli, et just lastele mõeldes võtsid nad suhtega rahulikult.”

Ühel päeval rabas Tuuli Markot aga tõsiselt, tehes ettepaneku minna koos suhtekoolitusele ja see ehmatas mehe ära, sest arvas, et nende suhtes on ju kõik nii hästi.

https://elu.ohtuleht.ee/1025799/moodne-kargpere-marko-mihkelsoni-kooselu-varske-abikaasaga-algas-suhtekoolitusega