Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Arstide eeskõneleja Karmen Joller kaitseb perverssustega tegelenud Mihkelsoni ja ründab hoopis laste isa

-
31.10.2022

Staarperearstiks peetav Karmen Joller pani sotsiaalmeediasse postituse, kus ta avaldab toetust lapsi ebasündsalt pildistanud Marko Mihkelsonile ning ründab hoopis nende laste bioloogilist isa, kes esmalt politseisse ja sealt abi saamata meedia poole pöördus.

Joller ei mõista, „mis isa see on, kes kaks aasta järjest püüab avalikkuse ette tuua infot, mis laste mainet ja vaimset tervist tugevalt kahjustab“. Veel siunab ta Postimeest ning kirjutab praeguseks kustutatud postituse lõpetuseks „Peatage Maa“.

Niisiis on temagi silmis probleemiks mitte tegu ise, vaid selle avalikuks toomine. Ja loomulikult olid seal kõiksuguste tuntud liberastide laigid.

„Objektiivi“ peatoimetaja Markus Järvi kirjutab selle peale: „Kujutate ette, Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liige ja praktiseeriv arst leiab, et laste vaimset tervist kahjustas tugevalt laste isa tegevus, mitte Tuuli ja Marko Mihkelsoni fotosessioonid! Masinavärgi moraalset palet paljastavad kõige vahetumalt selle mutrid. Lihtsalt õõvastav, milline lõust Jolleri ja teiste maski alt paistma hakkab.“

Järvi sõnul on „armastuse saadikutest ja liberaalsete väärtuste eestkõnelejatest“ puudu veel Ivo Linna, Annika Laats, Genka, Anne Veski, Tõnis Niinemets ja Rein Raud ning Tallinna Ülikooli sotsiaalteadlaste ühisavaldus, milles mõistetakse rangelt hukka laste vaimset tervist kahjustanud isa, tänatakse südamest neile appi tõtanud Marko Mihkelsoni.

Kui vaadata Marko Mihkelsoni enda kodulehel tema toetajate nimesid, siis saab selgema pildi meie ühiskonna tegelikust palest.

Kogu selle loo juures on tähelepanuväärne, et lastekaitsjad, eeskätt lasteombudsman, kelleks on õiguskantsler, pole seniajani seisukohta võtnud.