Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eestis tundub tõestust saavat kunagine ennustus, et järgmine “kapist väljuja” on pedofiilia

-
31.10.2022
Asjalik soovitus tänastele lapsepilastajatele.
© Erki Evestus

Juba aastakümneid tagasi, kui homoagenda alustas uusliberaalses Läänes oma võidukäiku, hoiatasid kriitikud, et samasooliste “kapist väljumine” toob paratamatult kaasa igasuguste seksuaalsete vabakäitumiste legaliseerimise nõuded.

Algul olid pildis homoseksualistid, siis kõikvõimalikud transsoolised, edasi sooneutraalid ja -voolajad ning nüüd on järg pedofiilide käes. Seda ka Eestis, kus pedofiilia eest võitleja staatust on omandamas nii Reformierakond kui ka kogu Mihkelsoni kaitsev peavoolupoliitika ja -meedia.

Aga pedofiilia legaliseerimine on juba vana üritus, mida on vedanud “parimad” vasakpoolsetest ja uusliberaalidest.

Elu 24 kirjutas 2018. aastal: “USA poliitik Nathan Larson tahab pedofiilia legaliseerida, öeldes, et ka 10-aastasega vahekorda astumine on lubatud kui partnerite vahel on sõlmitud abieluliit, vahendab The Sun. Nathan Larson on avameelne pedofiilia toetaja, püüdes legaliseerida meeste ja alaealiste vahelist seksuaalsuhet. Uskumatus intervjuus kohalike uudistega avaldas ta, et pedofiilia on tema meelest normaalne kui sõlmitud on abieluliit.”

Tollal arvas Postimehe gruppi kuuluv Elu 24, et see on “murettekitav”. Nüüd enam vist nii ei arvata, võttes ka selles väljaandes tuntavat Mihkelsoni toetavat hoiakut. Katrin Lust väidab koguni, et endine Postimehe peatoimetaja Aavik keelas selgelt Mihkelsoni looga tegelemise.

Delfi kirjutas 2015. aastal: Briti raskekaalu profipoksija Tyson Fury ennustab, et tulevikus legaliseeritakse paljudes riikides homoseksuaalsuse eeskujul ka pedofiilia.

ERR kirjutas 2006. aastal: “Hollandi pedofiilid tulid hiljuti avalikkuse ette segadust tekitava sooviga luua poliitilist parteid. Partei üks põhilisemaid eesmärke on võimalus nihutada vanusepiirang, kus teismeline võib olla vahekorras täiskasvanud inimesega praeguselt 16 aastalt 12 aastale, lisaks soovivad pedofiilid laste pornograafia ja zoofiilia legaliseerimist Hollandis, edastas EBU. Ligimesearmastuse, vabaduse ja mitmekesisuse partei asutaja Ad van den Bergi väitel on pedofiilia Hollandi ühiskonnas tahaplaanile jäetud.”

Kolme aasta eest kirjutas Objektiiv: “Tuntud leiborist ja partei mitmekordne minister Patricia Hewitt jäi 2014. aastal avalikult häbisse, kui sai teatavaks tema kunagine ettepanek langetada lubatud sugulise läbikäimise iga kümne aastani, kirjutab The Telegraph.”

Pervertidega olid hädas ka Rootsi liberaalid. “Rootsi Liberaalne Rahvapartei on kimpus oma üle maailma tähelepanu pälviva noortekoguga, mis tuli mõne aja eest välja ettepanekuga seadustada intsest ja nekrofiilia,” kirjutas Delfi 2016. aastal.

Eestis oli kooseluseaduse algataja samuti Reformierakond koos sotsidega ning justkui iseenesest on nüüd asi pedofiilia toetamiseni läinud.

Perverdid on liikvele läinud ja lapsed vajavad tõsist kaitset.

Uued Uudised