Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakonna kohtusüsteem keedab eesti naistest sülti

-
31.10.2022

Oktoobri viimasel päeval edastas Postimees uudise eriti vaimuka pealkirjaga: „Vägistamises süüdistatu jäi kohtus õigeks: pole usutav, et naine muutus järsku süldiks.“

No see on ju nii lõbus, kui mõnda põliselanikust naist kasutati kahtlastel asjaoludel ära ja kasutajal õnnestus tõestada, et see „sült“ ise tahtis. Naera ribadeks, Mart Juur mingu pensionile, tema naljad on liiga konservatiivsed… „Süldilugu“ ei olegi avaldatud mitte kohtuteadete rubriigis, vaid Elu 24 lõbuosakonnas.

„Kuidas saab olla nii, et enne majani jõudmist sai kõigest aru, aga nii kui korterisse jõudis, muutus kontaktivõimetuks? See ei ole eluliselt usutav,“ tõdes kohtunik, mõistes õigeks vägistamises süüdistatud 35-aastase Ifeanyi Pius Okwosha,“ vahendab Postimees.

No kui kohtunik ei usu, siis on kõik õige. Nüüd jääb ainult täpsustada, mis usku ta on. Taarausuline, nagu peapiiskop Viilma? Õigeusklik? Krišnaiit? Oli see kirikukohus? Tavalises kohtus möllatakse mingisuguste ekspertiisidega, aga nad on ju kallid. Põhiline on usk.

Kui õiglus on olemas, jõuab ükskord seesamune lõbus kohtunik majani, saades kõigest aru, ja siis virutatakse talle trepikojas kuklasse. Teadvusele tulles avastab ta enda peal mingit tumedat kogu, ja kui läheb kohtusse ise kituma, siis keegi ei usu. „Sina, sült, ära arva, et me sind usume!“ ütleb kõuehäälne kolleeg. Veebist kostub aga õigeksmõistetud “kogu” rahulolev mõmin.

Sarnast olukorda kirjeldas omal ajal Jack London ühes oma kuulsas jutustuses.

„Tere hommikust,“ kostus esmaspäeva hommikul inglise keeles üle Harju maakohtu saali. Veebi vahendusel kohtuistungil osalenud 35-aastast Tallinnas elavat Ifeanyi Pius Okwoshat süüdistati vägistamises. Kohus mõistis mehe aga õigeks,“ kirjutab Postimees.

No tere hommikust, nagu armastas hüüatada Rein Lang. Ah et Tallinnas elav, kuid ikka veebi vahendusel. Ei viitsinud oma p….t kohale vedada. Venemaal oleks sellise süüdistusega tüüp konvoi saatel kohale toimetatud ja jälgiks mängu raudpuurist. Meil on aga sallivusdemokraatia ja feminism, nii et mingi äravägistatud naissüldi pärast ei hakka keegi härrat tülitama.

Miks õigeks mõistetud elab juba aastaid Tallinnas, on siin FIE, aga kohalikus keeles ei oska teregi öelda? Vaatasin igasugustest äriregistritest – mittevägistaja kolme nime all kõikjal kriipsud ja nullid: käive, maksud, põhikapital, töötajad jne. Meenub kuulus Benderi kontor „Sarved ja sõrad“. Ainult et seekord antiloopide omad.

Õigeksmõistva kohtuotsuse järgi otsustades võib olla tegemist reformierakonna liikmega.

Kallid eesti naised, hoidke ennast. Kui teiega peaks juhtuma midagi nõnda ebameeldivat, ärge minge oravavapiga kohtusse. Sest teid, sülte, ei usu seal keegi. Kui teie kodu poole suundub mõni kräsu- või punapea, peitke lapsed keldrisse.

Sest olete „kindlates kätes“.

Ivan Makarov