Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kuidas võiks kõlada Hanno Pevkuri kunagine postitus, kui selles asendada Kuusiku nimi Mihkelsoni omaga

-
31.10.2022
Marko Mihkelson
© Uued Uudised

Aastate eest, kui meedia keerutas üles ühe EKRE ministri väidetava perevägivallaloo, siis postitas Reformierakonna poliitik Hanno Pevkur sotsiaalmeedias ühe pöördumise. Pole vist mõtet lootagi, et ta teeks sama oma erakonnakaaslase kohta, aga oleks päris huvitav lugeda uut postitust, kus Marti Kuusiku nimi on päevakohaselt asendatud Marko Mihkelsoni omaga. Uued Uudised teevad seda eksperimendi korras ise.

Marko Mihkelson, ole mees, lõpeta vassimine ja astu tagasi!

Ei ole tarvis detailides teada, mis toimus Marko Mihkelsoni kodus. Tänases teadmises pole see ka vajalik ja oleks isegi alandav. Alandav kõigile: nii tema paljukannatanud perele, Eesti inimestele ja Eesti riigile tervikuna.

Me teame, et härra Mihkelsonil on tõsiseid probleeme. Kui ta loodab toimunut kinni mätsida, kasutades oma majanduslikku või muud mõju oma laste ema üle, siis ta eksib.

Küsimus ei ole ammu enam temas, vaid Eesti rahvas ja riigis, keda ta esindab! Oma eraelu toomisega rahvusvahelisele areenile alandab ta nii kogu riiki. Marko Mihkelson, ole mees ja astu tagasi! Kogenud ja libeda poliitikuna võib ju arvata, et isikliku eluga seotud skandaal läheb mööda, kuigi ka peaminister Kaja Kallas arvab sama. Pole õigust tuua Eesti mainet ohvriks oma isiklikele poliitambitsioonidele.

Küsimus ei ole ka kriminaalmenetluses. Küsimus on riigi väärikuse säilitamises. Juriidika ei mängi rolli. Pedofiiliajuhtumid on väga raskesti tõendatavad just ohvrite hirmu või majandusliku sõltuvuse tõttu vägivallatsejast.

Mehena, abikaasana, isana, endise siseministrina ei ole mul võimalik aktsepteerida sügavaid kahtlusi selles, et keegi on oma laste suhtes suhtes pedofiilne. Ma loodan Eesti politsei ja vaba ajakirjanduse võimekuse peale tirida kõik võikad teod päevavalgele.

Eestit peavad esindama plekitu ja kompetentne valitsus ja Riigikogu. Mihkelsonil seal kohta pole. Ainuke võimalus praeguses olukorras on käituda nagu mees ja astuda tagasi!”

Nagu rusikas silmaauku.