Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Isadepäev läheneb – tuntud homopaarid kenasti pildil

-
01.11.2022
Geipaar
© Scanpix

Meediat vaadates pole kahtlust – isadepäev läheneb! Kroonika kirjutab, kuidas homo Mart Haber ja Taivo Piller oma glamuurset kodu välja üürivad, Buduaar kirjutab, kuidas sama paar Ameerikast soetatud kaksikute 4, sünnipäeva peavad ning Õhtuleht muretseb, ega ometi Tanel Veenre ja Aldo Järvsoo lahku minema ei hakka.

„Ettevõtte Shishi omanikud Mart Haber ja Taivo Piller on otsustanud oma Tallinna kesklinnas asuva glamuurse korteri välja üürida. Kuid uhke koduga kaasnevad ka küllaltki krõbe üürihind, deposiit ning ka talvised kommunaalarved on nii mõnegi inimese rahakoti jaoks vastuvõetamatud,“ kirjutas Kroonika. Muide, summa, millest jutt, on 3000 eurot kuus.

Buduaar sekundeerib. „Abielupaar Mart Haber ja Taivo Piller teatasid õnnerohkest uudisest“.

Ja mis see õnnerohke uudis oli? Kas tõesti ootavad last? Ei, siiski mitte. „31. oktoobril oli Mardi ja Taivo peres tõeliselt erilise tähendusega päev – nimelt täitus kaksikutel neljas eluaasta,“ hõiskab portaal. Vaat selline õnnerohke uudis, mida igas peres juba ette ei tule.

Aga see pole veel kaugeltki kõik, kuidas lähenevasse isadepäeva sulanduda. Õhtulehe vahendusel saame ajakirja Anne ja Stiil viimase numbri kaudu teada, mis mured ja rõõmud saadavad Tanel Veenret ja Aldo Järvsood.

Selgub, et pikk paarisuhe on väsimas ning olulised on uued dominandid – fookus on lastel ja loomingul.

„Kolmekümne aasta jooksul muutume ju kõik. Paljuski oli me mõlema areng selles suhtes kinni jäänud, aga toimime endiselt väga hästi inimliku tandemina ja jagame sama väärtussüsteemi, isegi kui anname teineteisele enam vabadust,“ räägib üks neist.