Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kes Marko Mihkelsoni vastu sõna võtab, saab repressioonikaikaga

-
04.11.2022
Marko Mihkelson on endale vee peale tõmmanud – sellised teod lihtsalt ei aegu ega ole summutatavad.
© UU

Alles keelustas Kuku raadio teadmata ajaks saate „Muuli ja Aavik“, sest Kalle Muuli luges eetris ette katkendeid kohtule esitatud hagist, kus kirjeldati detailselt Marko Mihkelsoni tehtud ebasündsaid pilte lastest. Nüüd langes repressioonide ohvriks järgmine inimene, kes “paotas suud liiga palju”.

Marko Mihkelson käis hiljuti ETV „Pealtnägijas“ koos abikaasa Tuuliga, kus nende vastas oli teise poole kaitsja Maria Mägi-Rohtmets. Kui pedofiiliaskandaali tekitanud poliitiku Marko Mihkelsoni väitel on juhtumiga seotud fotodest probleemne vaid üks, siis vastaspoole kaitsja Maria Mägi-Rohtmets tõestas saates, et lapsest on tehtud siivutuid fotosid pikema aja vältel.

Ega vastulöök pikalt oodata lasknud. BNS vahendab: “Advokatuuri aukohus algatas riigikogu väliskomisjoni juhi Marko Mihkelsoni pildiskandaali teemal avalikkuses sõna võtnud vandeadvokaat Maria Rohtmets-Mägi suhtes menetluse, et kontrollida kinnise kohtuasja avaliku kommenteerimise vastavust eetikakoodeksile.”

Nii see stalinlik represseerimine käibki: mitte kohe otseselt lajatada, vaid mingi teise institutsiooni kaudu panna “lobiseja” pädevus kahtluse alla. Kui üks instants on “rahvavaenlase” süüdi mõistnud, saab selle “kontra” kallale juba räigemad jõu- ja õigusasutused saata.

Ringkaitse Mihkelsoni ümber püsib tugevana, hoolimata sellest, et tema tegu oli pervertne. Aga eks see iseloomustab ka skandalisti kaitsjaid. Laste kaitsmisega pole siin mingit pistmist.

Uued Uudised