Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kalle Muuli: kui Mihkelson pole sündsusetuid fotosid teinud, siis mille eest me neid lapsi ikkagi nii hoolega kaitseme?

-
05.11.2022
Marko Mihkelson, lapspornopiltnik välispoliitikas.
© UU

Kalle Muuli kirjutab oma ERR-i arvamusloos, et taaskord lüüakse risti sõnumitooja ehk see, kes midagi avalikustab, kohatute fotode tegija ümber aga on tekitatud ringkaitse.

Muuli sõnul väänatakse tõdegi nii, nagu tavaliselt: politsei ja lastekaitse polevat midagi halba leidnud, sellised fotod olevat laste pildialbumites tavalised, ajakirjanduseetikud räägivad kiirkorras laste kaitsmise vajadusest selle loo avalikustamise (mitte pildistamise) valguses ja enam ei räägita sellestki, et Mihkelson ise on politseiuurijale oma teo pärast kahetsust avaldanud.

Peaminister Kaja Kallas õigustab Marko Mihkelsoni.öeldes, et tema suhtes ei ole alustatud ühtegi uurimist. “Nagu ta ei teaks, et kuriteo ja sündsa käitumise vahele jääb vähemalt 50 halli varjundit. Estonia peadirektor Aivar Mäe, riigikogu aseesimees Taavi Rõivas ja minister Marti Kuusik ei pannud toime ühtki kuritegu, aga ometi pidid nad ametist tagasi astuma,” ütleb Muuli.

Muuli lõpetab oma viimase küsimusega: “Kui Marko Mihkelson pole sündsusetuid fotosid teinud, siis mille eest me neid lapsi ikkagi nii hoolega kaitseme?!”

Refereeritud ERR-ist