Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ajaloominutid: kuidas Mihkelson riigikogu peldikusse kinni jäi

-
06.11.2022
Toompea loss

Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson (Reformierakond), kes „kogemata“ oma alasti kasulapse suguelunditest pilti tegi ja need „ajapuudusel“ kustutamata jättis, jäi mäletatavasti eelmisel aastal kummalistel asjaoludel ligi tunniks ajaks kinni riigikogu tualettruumi.

Ta kirjutas toona sotsiaalmeedias, et ta  läks enne tööpäeva lõppu riigikogus käsi pesema ja uks enam ei avanenud. „Õnneks oli taskus telefon ja väliskomisjoni nõunik Birgit veel majas. Nii ta kutsuski kõigepealt politsei appi, ja kui sealt jäi abist väheseks, siis juba koju jõudnud parlamendi remondimehe, kes ketassaega ukse lahti lõikas. 50 minutit ja asi tehtud.“

Siit rida küsimusi? Kes ja miks saadiku riigikogu WC-sse vihaga kinni pani?

Ta väitis, et läks sinna käsi pesema. Kas jättis midagi ütlemata? Kui detailseks peaks rahvasaadik üldse minema selles, mida ta kavatses peldikus teha? Ja kui palju sellest avalikkuse ette laotada?

Eriti huvitav on tõik, et mängu toodi väliskomisjoni nõunik Birgit, kes kutsus kõigepealt politsei. Miks Mihkelson ise kohe politsei poole ei pöördunud, vaid pidi Birgitile helistama?

Ja lõpuks kõige hullem: ei taha mõeldagi, mis juhtunuks, kui Mihkelsonil poleks telefoni kaasas olnud…