Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Riigikogu väliskomisjoni juhi kohalt lahkumisest on vähe, Mihkelson peab lahkuma ka riigikogust

-
07.11.2022
Kuulus nii Virus kui Soomes.
© Internet

Laste pornograafilises pildistamises süüdistatud Marko Mihkelson otsustas lahkuda riigikogu väliskomisjoni esimehe kohalt, kuid kavatseb jätkata osalemist Eesti välis- ja julgeolekupoliitikas ning kandideerida kevadistel riigikogu valimistel Harju- ja Raplamaal. Seega pole amoraalne poliitik ega teda toetav Reformierakond sellest skandaalist mingit järeldust teinud ja oravapartei jätkab pedofiiliparteina.

Riigikogu aseesimees Martin Helme blokeeris möödunud nädalal Mihkelsoni välislähetuse, öeldes: “Ta ei sobi meie riiki esindama”. Lisaks tegi Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsiooni esimees Henn Põlluaas kõigile parlamendi fraktsioonidele ettepaneku kutsuda Marko Mihkelson Riigikogu väliskomisjoni esimehe kohalt tagasi.

Mees ise kavatseb aga Eesti välis- ja julgeolekupoliitikas jätkata, mis tähendab, et Reformierakond laseb endiselt sellesse valdkonda poliitiku, keda teavad ilmselt ka välismaa poliitikaringkonnad juba kui pedofiilsete kalduvustega amoraalset tegelast. Samas räägib oravapartei endiselt “Eesti mainest”, olles ise Mihkelsoni kaitsmisega selle hävingule suuresti kaasa aidanud.

Reformierakond ei soovi oma pedofiilste kalduvustega poliitikust loobuda ja tema kaitsmisesse on nad kaasanud ka jõu- ja justiitsinstitutsioonid, kes keelduvad Mihkelsoni tegudes midagi halba nägemast (kaitstes seega mitte lapsi, vaid ahistajat), samuti kaitseb skandalisti peavoolumeedia. Muuhulgas on üheks kaitseliiniks võetud väidetav laste kaitsmine avalikkuse tähelepanu eest, kuigi näiteks Eesti Ekspressi lugu endisest Lihula konstaablist sisaldab täielikke üksikasju ning hiljutist Vadim Makarovi kohtuotsust kõigi peensustega võib samuti igaüks lugeda. See näitab, et reaalsuses painutatakse mistahes asju vaid Mihkelsoni kaitsmiseks.

Väliskomisjonis aga on Reformierakonna poolt endiselt päris huvitav seltskond: lisaks nüüd lahkunud pedofiil Marko Mihkelsonile on seal Eerik-Niiles Kross, keda USA ei luba oma riiki, kuid keda otsib ühe piraatlusloo pärast taga Venemaa, ning topeltkodakondsusega Valdo Randpere, kes Nõukogude ajal küll “hüppas üle”, kuid selleks, et tol ajal üldse Rootsi pääseda, pidi omama KGB usaldust, ja kes praegu loob endale Taisse kohta, kuhu oleks võimalik emigreeruda, kui Eestis peaks kuumaks minema.

Sellised inimesed esindavad Eesti välispoliitikat: pedofiil, kahtlane eksluuraja ja topeltkodakondsusega “ärahüpanu”, kel pidi selleks olema “organite” toetus.

Mihkelson teatas, et kavatseb kandideerida ka järgmistel riigikogu valimistel. EKRE arvamus on üks: pedofiilne Marko Mihkelson peab lahkuma ka riigikogust ja poliitikast üldse.

Uued Uudised