Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mart Laar vahib praegu infotunnis riigikogulasi Kaja Kallase selja tagant!

-
09.11.2022

Tänane valitsuse infotund Riigikogus algas peaministri Kaja Kallase korduva ülestunnistusega, et reformierakond ei näe altpoolt pildistatud alasti tüdruklaste piltides mitte midagi amoraalselt. Mida reformarid Mihkelsoni piltides siis nägid – äkki tõesti üksikasju – teab ainult 10 miljoni dollari jumal.

Kaja Kallas ähvardas oma oponente mittepedofiili Marko Mihkelsoni hagiga teda pedofiiliks nimetanud poliitikute vastu ja kinnitas, et õiguskaitseorganid on komplekteeritud „meie inimestega“, ehk oravatega.

Martin Helme tuletas Kaja Kallasele meelde, et Varro Vooglaid, keda Kallas infotunnis laimas selle eest, et too ühines EKRE nimekirjaga, on kaevanud Kallast ennast laimamise eest kohtusse ja protsess tuleb.

Mart Helme pööras tähelepanu sellele, et pornopilte väiksest tüdrukust oli tehtud piki kuid, kuid Kallase veendumuse kohaselt annavad moraalse hinnangu sellele Mihkelsoni tegudele valijad.

Kalle Grünthal pööras tähelepanu sellele, et Kaja Kallas mõõtis vastates tankide laskemoona milliliitrites, mis on uus sõna pärast „elektrimolekuleid“.

Kogu selle aja jooksul „vähemalt esimese tunni kestel) luges vastama kutsutud ettevõtlus- infotehnoloogiaminister Kristjan Järvan presiidiumis raamatut „Pööre“ ja rahvaasemikele näkku vaatas kaanelt Mart Laar.

Ilmselt ei ole infotehnoloogiaminister e-raamatutest midagi kuulnud, et sellise põlgusega suhtub oma maa parlamenti ja Riigikogu liikmetesse.

Kallas kiitis taevani Mihkelsoni poliittööd, mis nagu annaks tollele indulgentsi pildistada temast sõltuvat last teatud moel, ja süüdistas Mart Helmet selles, et tol on olemas mõis.

Mõisad põlevad, saksad surevad, kõik jääb meitele, meitele…

Ivan Makarov