Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallas keeldus Marko Mihkelsoni perverssustele moraalset hinnangut andmast

-
09.11.2022
Üks loeb raamatud, teine sorib telefonis – nii tšillivad ministrid Kristjan Järvan ja Kaja Kallas Riigikogu infotunnis selle asemel et ettevõtteid aidata

Peaminister ja Reformierakonna esimees Kaja Kallas keeldus moraalset hinnangut andmast erakonna liikme Marko Mihkelsoni pedofiiliaskandaalile, korrutades pidevalt, et meil on õigusriik ja hinnangu annab kohus.

Õiguskaitseorganitele toetudes jäi aga Reformierakonna, valitsuse ja tema isiklik moraalne hinnang andmata. Pigem kaitses ta oma erakonnakaaslast, võttes relvaks hoopis küsijate ründamise.

Ta viitas ka, et Marko Mihkelson on võtnud poliitilise vastutuse, sest astus riigikogu väliskomisjoni esimehe kohalt tagasi. Tegelikult oli see valitsuse koospüsimiseks sundkäik, sest ka koalitsioonikaaslased kaldusid teda välja vahetama.

Poliitikas kavatseb perverssustega vahele jäänud Mihkelson siiski edasi tegutseda ja seda Reformerakonna heakskiitmisel, sest ta teatas, et osaleb nelja kuu pärast ka valimistel, seejuures samas valimisringkonnas Kaja Kallasega.