Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Peeter Ernits Kaja Kallasele: teie erakonna saadikud on varemgi tahtnud lastega abiellumise õigust

-
09.11.2022
Tõepoolest, pedofiilsed kalduvused kogu erakonnas…
© UU

Kolmapäevases infotunnis tuli jutuks, et kahtlased seksuaalsed suunitlused pole Reformierakonnale sugugi võõrad – seda võib järeldada nende poolt abielureferendumile esitatud ettepanekutest.

“Hea valitseja! Mõni aeg tagasi tulid teie erakonnakaaslased välja ettepanekutega välja, et võiks lubada abielluda 11-12-13-14-15-aastasega lastega. Lugupeetud kolleegid siin Toomas Kivimägi, Ants Laaneots, Erkki Keldo – kõik kuuluvad teie erakonda. Ja kui keegi teeb ettepaneku lasteealisega abielluda – ametlikult ja kirjalikult veel – see nagu viitab natuke sellisele perverssele, võib-olla ka pedofiilsele kalduvusele. Võib öelda küll, et see oli nali, aga vaadake, saadikul, kui ta hakkab nalja tegema, tulevad need mõtted, mis tal peas käivad, ja siis, et keerab ta nad nii-öelda nalja vormi. Kas teid see murelikuks ei teinud, et teie erakonnas on need pedofiilsed kalduvused… ma ei ütle, kas normiks – kindlasti mitte normiks –, aga palju saadikuid on, kes mõtlevad samamoodi,” küsis Peeter Ernits peaminister Kaja Kallaselt.

Peaminister väitis valelikult, et “Meie eestvedamisel, Reformierakonna eestvedamisel sai muudetud ära seadus, mis lubas abielluda ka 16-aastase inimesega. Lisaks seksuaalne enesemääratlusõigus, mis varasemalt oli 14-aastane ja nüüd on 16-aastane, et ehk siis alla 16-aastasega seksuaalvahekorras olemine ei ole lubatud.”

Sellele vastas Mart Helme selgitusega: “Seksuaalse ea 16. eluaasta peale tõstmine oli meie erakonna ettepanek juba eelmise koosseisu ajal, siis Reformierakond hääletas selle maha. Meie valitsus, mille peaminister oli Jüri Ratas, esitas selle eelnõu uuesti, aga kuna see valitsus lagunes, siis jõudis see saali alles pärast meie valitsuse lagunemist ja kiideti heaks. Nii et ärge ehtige ennast võõraste sulgedega. Teie erakonna pedofiilsed kalduvused on ilmselged.”

Allikas: Riigikogu stenogrammid

Loe ka EKRE eesmärk on suurendada alaealiste kaitset seksuaalse kuritarvitamise eest ja EKRE pikajaline võitlus kandis vilja: Riigikogu tõstis seksuaalse enesemääramise vanusepiiri 14 aastalt 16 aastale.