Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“VABA SÕNA”: Mihkeldamine mõjus ultraviolettlambina liberaalse meedia propagandamasinale

-
16.11.2022
Laadime sisu...

Saatejuht Anti Poolamets ja IT-ekspert Karl Olaf Rääk räägivad konservatiivide vestlussaate Vaba Sõna seekordses osas Euroopa Liidu telgitagustest ning uutest võimu Brüsselisse koondamise plaanidest.

Marko Mihkelsoni skandaali osas küsitakse „Miks hoiti juhtumi materjale ajakirjanduses mitu aastat kinni?“, „Kuidas informatsioon erinevate väljaannete esitluses muutus?“.

Vasakliberaalses propagandamasinas on äärmiselt tähtsad omandisuhted ja omanike vasakliberaalne baaskonsensus.

Saates arutletakse ühtlasi, millised olid meediakäsitluse ning õiguskaitseorganite tegevuse erinevused võrreldes minister Marti Kuusiku juhtumiga?

Millest Mihkelsoni skandaali puhul räägiti ning millest jäeti rääkimata? Rääkimata lugu oli tähendusrikkam kui see, mida avalikult käsitleti.

Mihkelsoni teema on ajakirjanduse aususe lakmuspaber. Vaikimise ja manipulatsioonide kaudu paljastub peavoolumeedia ebaaus seeneniidistik. Juttu tuleb ka sellest, kuidas ajakirjandus mõjutab valimistulemusi ja nende kaudu meie igapäevast elu.

Teine teema käsitleb Riigikohtu hiljutist otsust koroonapiirangute osas. Riigikohtu näiliselt põhjalikud otsused ei pruugi olla sisuliselt põhjendatud. Vaba sõna küsib, kas inimeste elu nii tugevalt mõjutavate otsuste tegemine peaks nii palju aega võtma? Miks osad inimesed olid valmis oma karjääri ohverdama, kuid keeldusid süstist. Kas põhjus võib olla vaktsiinitüsistustes, millest avalikult rääkida ei taheta? Tüsistustega on paljud inimesed kokku puutunud oma sugulaste, sõprade ja tuttavate kaudu. Kõneks tulevad ohtlikud järeldused, mida võidakse teha Riigikohtu otsuse põhjal. Kõneletakse koroonameetmetest, mis ei täida oma eesmärki ning vaktsiinidest, mille toime kohta on antud valeinformatsiooni. Saates antakse ka soovitusi, kuidas iseseisvalt oma tervist kaitsta.