Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Pange Kaja Kallase pilt seinale, sealt kiirgab nii valgust kui soojust!”

-
16.11.2022
Hirm Putini ees.
© UU

Just nii kirjutab üks inimene vastuseks uudisele, et Norstati küsitluse järgi olevat Reformierakonna populaarsus kasvanud. Ehk siis mingi orjameelne seltskond ei hülga poliitoravaid ka siis, kui nood tema rahakotis puhta töö teevad.

BNS vahendab: “Reitingud: Reformierakonna toetus on taast tõusnud üle 33 protsendi.” Samal päeva kirjutab ERR “Koondamiste hulk on kasvuteel ja on jõudnud ka IT-sektorisse” ning Marati ja Sangari tegevjuht Raul Saks kirjutab oma ERR-i portaalis “Mõned aastad tagasi pandi järjest kinni tekstiilitööstusettevõtteid, nüüd on järg jõudnud ülejäänud traditsioonilise tööstuse kätte ning ühiskond ja valitsejad jälgivad seda kui toredat meelelahutust.“

Reformierakonna reitingut ei kõigutanud ka nende isiklik pedofiiliaskandaal. See paneb küsima: mida peaks Reformierakond veel tuksi keerama, et inimesed saaks aru, kui enesekeskne ja rahvast vähe hooliv see seltskond on? Seni aga tundub “nunnu-Kaja-Kallas”-efekt ikka poliitoravaid toitvat, kuigi ka Soomes saadeti Eesti peaminister LNG-küsimuses pikalt.

Iga rahvas väärib oma valitsejaid.

Uued Uudised