Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Rohepöörane Euroopa kukub majanduses

-
23.11.2022
Euroopa praeguse näo määravad ära kõike mäkerdavad kliimaäärmuslased – nii polegi ime, et kontinendi majandus kliimapiirangutega alla käib.
© Scanpix

Paljud analüütikud on juba ammu hoiatanud, et vaid väikest osa CO-st tootev Euroopa piirab ennast rohehullusega kõige rohkem ja selle all hakkab kannatama tema konkurentsivõime.

ERR vahendab: “Majanduskoostöö ja arengu organisatsioon OECD prognoosib, et maailmamajandus järgmisel aastal ei lange, kuid kõige valusama löögi saab Euroopa.

OECD hindab, et maailmamajandus kasvab tänavu 3,1 protsenti ning järgmisel aastal 2,2 protsenti. Euroala majanduskasv kukub aga tänavuselt 3,3 protsendilt 0,5 protsendile.”

Kuigi prognoosis räägitakse Ukraina sõjast ja Vene energiaallikate kadumisest, on peamiseks põhjuseks ikkagi rohepööre, millega Euroopa ennast piirab ja laseb konkurentidel, kes seda nii tõsiselt ei võta, endast ette minna.

Euroopa näo määravad ära maailma kunstipärandit ründavad kliimaäärmuslased, kes on valmis ka inimkonna väärtusi hävitama – sellise suhtumisega tegeleb enamik Euroopa riike, kes on valmis rohepöördega oma rahva heaolu prügimäele saatma. OECD hinnang annab tugeva hoiatava signaali.

Uued Uudised