Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Poliitkorrektsus europarlamendi moodi: terrorist kuulutati terrorismi toetajaks

-
23.11.2022
Euroopa Parlamendi loogika järgi ei ole ka Putin terrorist, vaid terrorismi toetaja.
© Scanpix

Vene väed tapavad, rüüstavad ja vägistavad Ukrainas, ometigi ei pea poliitkorrektne Lääs seda terrorismiks, vaid terrorismi toetamiseks.

BNS vahendab: Euroopa Parlament kuulutas neljapäeval Venemaa terrorismi toetavaks riigiks. Kuna Venemaa korraldab Ukraina tsiviilisikute vastu järjekindlalt jõhkraid rünnakuid, kuulutas parlament Venemaa terrorismi toetavaks riigiks.

Kolmapäeval võttis parlament vastu resolutsiooni, mis juhib tähelepanu Vene vägede ja nende käsilaste hirmutegudele ning Ukraina tsiviilelanike vastu suunatud sihilikele rünnakutele.

Näiteks purustab Venemaa Ukrainas tsiviilinfrastruktuuri ning paneb toime rahvusvahelise õiguse ja humanitaarõigusega vastuolus olevaid terroriakte ja sõjakuritegusid. Seetõttu kuulutas Euroopa Parlament Venemaa terrorismi toetavaks ja terroriakte kasutavaks riigiks.

Kuna ELil puudub praegu ametlik terrorismi toetava riigi määratlus, soovib parlament, et EL ja liikmesriigid looksid vajaliku õigusraamistiku. Seejärel tuleb arutada Venemaa kandmist terrorismi toetavate riikide nimekirja. See võimaldaks võtta Moskva režiimi vastu kasutusele uued karmid meetmed ning piirata oluliselt ELi suhteid Venemaaga.”

Kui Venemaa on praegu terrorismi toetav riik, siis mida peavad need okupandid veel tegema, et neid terroririigiks tunnistataks? Võtma kasutusele tuumarelva?

Lääs eelistab alati pehmeid variante, sealhulgas sõnastuses, kartes Kremli liiga vihaseks ajada, aga alati töötab see lõpptulemusena Putini kasuks. Isegi terrorismi toetava riigi määratlemiseks tahetakse alles õigusraamistikku luua, samas kui värske uudis ütleb, et Vene raketirünnakud jätsid kogu Lvivi linna elektrita.

Uued Uudised