Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Saamatute valitsejate poolt kurnatud Eesti riik öisel raudteel

-
24.11.2022
Ivan Makarovi fotod

Eesti politsei on ikka väga õhukeseks lihvitud, nagu ka päästeamet.

Sõiduauto lendas Lehtse alevis raudteele umbes kell 21.30 ja jäi kinni vastrenoveeritud suuna rööbastele, vajudes ninaga kahe suuna vahelisse süvendisse nii, et ka töötav rööpapaar ei tundunud enam läbitav.

Autos olnud noored(?) püüdsid undavat autot välja aidata, aga tulutult ja põgenesid, jättes salongi oma töö teinud turvapadjad ja avariituled ning sireeni vilkuma. Üks rong suunaga Tallinna poole oli sunnitud tagurdama tagasi Tapa suunas. Siis tuli teine Elroni reisirong, mille juht kutsus pika mõtlemise ja helistamise peale reisijad appi, et nad jälgiksid, et rongi nina ega külg ei läheks vastu autot.

Väga napilt hiilis rong kärsahaisu levitavast autost mööda, politseiauto tuli alles 22.20, viie minuti pärast aga ka päästeauto. Poisid asusid oma rasket tööd tegema. Hiljem tuli ka raudtee remondiauto. Ja siis saabus kolossaalne treiler kahe kopaga. Olgu need tublid inimesed tänatud ja nende öine töö hinnatud.

Meie ülekoormatud, alarahastatud ja harvendatud politsei ja päästjad jõuavad siis reageerida tõsisele avariile raudteel hästi ligipääsetavas kohas (alevis asfalttee kõrval) umbes 40-minutilise nihkega.

Ajal, kui Eesti on üleujutatud kümnete tuhandete siia pagenud sõdivate riikide kodanike poolt, kusjuures üks nendest riikidest on terroristlik, peaks valitsus ikka hoidma kontrolli all seda, mis toimub sellisel strateegiliselt üliolulisel ja kõrgendatud riskiga objektil nagu raudtee.

Täna ei olnud seda küll näha ja diversiooni korral oleks asi võinud lõppeda traagiliselt. Nii väikses riigis nagu Eesti võiks ja peaks reageerima kiiremini. Meil läheb liiga palju raha ülepaisutatud riigiaparaadi, ametnikkonna, seksuaalvähemuste MTÜ-de ja endiste presidentide peale.

Hea veel et autos keegi ilmselt tõsiselt viga ei saanud.

Ivan Makarov