Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Kaastunne süstitutele, asi läheb hapuks

-
26.11.2022
(:) kivisildnik

Pedofiilia süsteemse kinnimätsimise ja õigustamise taustal võivad paljud muud õudused ja jälkuse tunduda teisejärgulised, kuid päris nii see siiski ei ole. Me vaesume jätkuvalt, sõjaõhutajad ei jäta oma verejanulist jonni ning pimedusse mattunud ja külmetavast Ukrainast ärvardab vallanduda järjekordne immigratsioonitsunami.

Eelmisel aastal langes meie eeldatav eluiga 21 kuud ja liigsuremus oli 2680 laipa, kui 2020. aastaga võrrelda. Liigsuremust põhjendatakse kuumalainega, sure siis talvel või millal iganes, küll siga pori leiab. Eluea langust seletatakse vanurite vähese süstimisega. 21 kuud on tegelikult ligi 2 aastat, täpsemalt 1,75 aastat.

Vanakeste vähene süstimine? Selle peale tahan ma küsida ühe lihtsa ja aritmeetika algteadmiste valda kuuluva küsimuse: millal keskmine eluiga lüheneb, kas siis kui surevad vanad või siis kui surevad noored? See ongi keeruline. Sellepärast toon konkreetse näite, on kaks riiki, ühes elab kaks inimest ja mõlemad surevad 80-aastaselt ära ja keskmine eluiga on 80 aastat.

Teises riigis elab samuti kaks inimest ning nemadki otsustavad surra, aga teevad seda 40-aastaselt, ja nii on keskmine eluiga 40 aastat. Loogika, millele ma püüan edutult tähelapanu juhtida, on järgmine: kui surevad vanad, on eeldatava eluiga kõrge, kui surevad noored, on see madal. Kui eluiga langeb, siis sellepärast, et surrakse nooremalt. Fakt.

Vanade süstimine ei puutu kuidagi asjasse, sest ükski teadaolev süst ei tee inimest nooremaks. Sünniaasta jääb samaks, süsti kas või sulakulda. Aga et suvekuumus tapab talvel, et tervis ei ole seotud tervisega ja et süst on hea, seda joru aetakse ikka edasi ja nii edasi ja tõesti.

Aetakse ükskõik millist ila, peaasi et paha ärasuremine ei seostuks kuidagi hea surakaga, mis pahatihti siruli tõmbab. Nüüd on tulnud ameerikamaalt täitsa närviajav uuring, mis tõestab, et enamus koroonakoolnutest on ärasüstitud ja osa veel täiega tõhustatud.

Uuringu tegi Vabaühendus Kaiser Family Foundation, uuring põhineb Haiguste tõrje ja kontrolli keskuste (CDC) andmebaasil ja on avaldatud Washington Posti terviseveergudel, täiesti usaldusväärne kraam allakirjutanu tagasihoidlikul hinnangul. Ja millest siis jutt käib?

Meile antakse teada, et augustis oli 58 protsenti koroonaviiruse- ja koroonaviirusega surmadest vähemalt vaktsineeritud ja paljud tõhustatud. Saame näha ka huvitavat tendentsi: 2021. aasta septembris moodustasid Ameerika Ühendriikides vaktsineeritud inimesed Covid-19 surmadest 23 protsenti ning käesoleva aasta jaanuaris ja veebruaris tõusis see 42 protsendini. Tulevikku puudutavad andmed laekuvad tulevikus.

Seega süstitute osakaal koroonakadunukeste hulgas kasvab pidevalt ja võib statistikale toetudes väita, et süstimata vastutustundetute tüüpide pandeemiast on saanud vahvasti ja vastutustundlikult vahhineeritute kalmistu. Kaastunne omastele. Lilled, tort, sült ja heast südamest tulevad kõned.

Seoses eelmainituga meenub entusiastliku ja globalistliku perearsti Jolleri sisenemine poliitmaastikule – tema poolt hääletada soovijad võiksid kiirustada ja otsustavalt tegutseda. Oma häält ei saa küll kellegi pärandada, kuid maise vara võib annetada mõne süstimisasutuse kasumi suurendamiseks juba eluaegu.

Ma siiski rõhutan, et tegemist on ameerikamaa andmetega ja meil selliseid asju ei peeta vajalikuks uurida, kui kuskil nurga taga uuritaksegi, ei peeta vajalikuks avaldada ja kui midagi avaldatakse, siis selgub, et on kuum suvi ja sellest järelduvalt tuleb veel rohkem süstida. Ja ega see ameerika uuring ka ei ütle, et ei ole vaja süstida või et see oli viga.

Uuring on selles mõttes täiesti parketikõlbulik, andmeid võib iga jollerlane tõlgendada nii, et vot jah, kovidisse sureb küll 58% süstituid, ja tulevikus ilmselt rohkemgi veel, aga see on vähese süsti viga. Oleks pidanud rohkem ja paremini ja vanemaid ja üldse. Ja kui poleks süstinud, oleks juba ammuilma ära kärvanud.

Mingitest uuringutest ei tohi lasta ennast segada. Üks uurib nii ja teine naa, aga kui teed ikka paljukiidetud suraka ära, siis on kohe parem tunne. Ja kui ka tervis läheb natuke halvemaks, tunne on ikkagi hea. Kohe kisub sinna helge tuleviku poole. Tegemist on usuküsimusega ja väidetavalt on meil põhiseaduslik usu ja südametunnistuse vabadus, pealegi on 58% vähe.

No 58%, mis siis ikka, ega need 42% ka ellu ei jäänud, need surid ju ka kõik ära. Nad pääsesid vaesusest, inflatsioonist, sõjapropagandast, paranoiast, sitikasöömisest, vandenõuteooriatest ja valefaktide katkust. Nad ei pea enam kunagi vaatama telekast kappide rida, kus ripendavad anonüümsed fallosed.

Kas maailm on ikka hea koht elamiseks, kui saksa jalgpallurid ei tohi kanda vikerkaarevärvi käesidemed? Vahvad vutimehed alistuvad islami tsensuurile, selle asemel, et oma lõustad üleni vikerkaarevärviliseks tätoveerida, hambad välja kiskuda ja istutada lõualuusse vikerproteesid ning mulladele näkku irvitada, üks kihv lilla, teine roosa.

Asi on tegelikult väga lihtne, jalgpall on mäng, kus lüüakse väravaid ja Eesti Vabariik on masinavärk, mis tagab eesti rahvuse, keele ja kultuuri kestmise läbi aegade – siin ei tohi olla seletamatut liigsuremust, ei tohi olla drastilist eluea lühenemist ega süste, mille uuringud haisevad raipe järgi. Siin ei ole kohta sundsüstijatel ja nede kaasosalistel.

Vali Sven Sildnik riigikokku, muidu teevad nad sinu ja sinu latega veel palju huvitavaid ja laibauuringutega lõppevaid eksperimente. Vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 26.11.2022