Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tähelepanu – infosõjas EKRE vastu on sisse pandud järgmine käik!

-
27.11.2022
Meediamajades ei austata enam eetilist ajakirjandust. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Peavoolumeedia on kartellierakondadega koostööd austanud ulatuslikku EKRE-vastast infooperatsioone, et mitte öelda infosõda. Nagu võiski arvata.

EKRE toetajate hulk ei anna võimusõltlastele kuidagi rahu ning et enda status quo’d säilitada, tuleb võtta kasutusele kõik vahendid.

BNS leidis ühest nurgatagusest Saksa lehest artikli, mis kõneleb, kuidas Keskerakonnas pettunud Eestis elavad venelased on EKRE poolt. Seda uudist levitavad mõnuga teised väljaanded. Pealkirja on muidugi vastavad – võimalikult räiged. Saksa päevaleht Die Tageszeitung (TAZ) kirjutab artiklis pealkirjaga „Eesti natsionalistid lõikavad kasu“, „Radikaalsetele eestivenelastele sümpatiseerib üha enam EKRE“ jne.

Äripäev paneb omalt poolt miine alla, kui avaldab intervjuu Euroopa Parlamendi liikme Adrus Ansipiga (Reformierakond) pealkirja all „Ansip: peaksime riigina välistama EKRE valitsusse pääsemise“.

„Me ei anna enam võimalust EKREle valitsust moodustada, rääkis Euroopa Parlamendi liige, reformierakondlane Andrus Ansip saates „Fookuses: Euroopa majandus“.

Kommunist on rääkinud!

Ajakirjandusest on tuua näiteid, kus EKRE on suisa ära keelata soovitatud.

Siin ei jää muud üle, kui koonduda selle vale ja vihkamise vastu ning toetada erakonda, kes ainsana Eestis tegelikult ka mõtleb meie inimestele.