Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Saksa sotsiaaldemokraadid tahavad luua türgi-araabia-aafrika riiki

-
28.11.2022
Saksa lipu all seilav migrandikorjelaev Ocean Viking korjab Vahemerelt ohtralt rändlejaid kokku, aga neid Saksamaa millegipärast ei taha, vaid soovib need Itaaliale jätta.
© Scanpix

Natsiaja eest põrmu pekstud Saksamaa on sedavõrd iseenda minetanud, et tahab sakslaste riigist teha tõenäoliselt moslemiriigi, sest arvestades miljoni süürlase saabumise rändekriisi alguses ning varem saabunud miljoneid türklasi, siis veelgi leevendatava kodakondsusseadusega saabki Saksamaast ruttu aasia-aafrika moslemiriik.

ERR vahendab: Saksamaa kantsler Olaf Scholz teatas, et riik peab reformima oma kodakondsusregulatsioone, Berliin tahab kiirendada sisserändajate naturalisatsiooniprotsessi.

“Naturaliseerimine vajab paremaid reegleid. See puudutab austust ja on seotud meie õitsenguga. Kõik mehed ja naised annavad panuse tugevasse majandusse. On hea, kui nad valivad ka Saksamaa kodakondsuse,” ütles Scholz.

Scholz rõhutas sisserändajate panust Saksamaa ülesehitamisel. “Saksamaale tulnud naised ja mehed ning mõnikord lapsed on andnud suure panuse, et meie majandus on muutunud nii tugevaks kui see on praegu,” ütles Scholz.

Saksa võimuliit leppis kodakondsusreformis kokku juba 2021. aasta lõpus. Siis sai läbi Angela Merkeli ajastu.

Saksa ajaleht Bild teatas reedel, et siseministeerium valmistab juba ette eelnõud. Selle kohaselt oleks naturaliseerimine võimalik pärast viit aastat elamist riigis. Praegu on see periood kaheksa aastat, vahendas Politico.

“Oleme mitmekesine ja kaasaegne sisseränderiik ja ma arvan, et seadusandlus peab seda kajastama,” ütles reedel Saksamaa siseminister Nancy Faeser.

Kogu see ilus jutt on tegelikult jama, sest sisseränne pole mitte midagi riigis lahendanud.

ERR vahendas oktoobris: uudisteagentuuri Bloomberg teatel ohustab Saksamaa tööstust suur tööjõupuudus ja see läheb riigi majandusele järgmisel aastal maksma umbes 87 miljardit eurot. Saksamaad räsib juba energiakriis, mis ohustab riigi konkurentsivõimet.

Saksamaa rahvastik vananeb, kvalifitseeritud tööjõust on üha suurem puudus. Hiljutised uuringud näitavad, et 50 protsenti Saksa firmadest peavad tootmist vähendama. See läheb riigi majandusele maksma 85 miljardit dollarit aastas. Tööjõupuudus räsib selliseid suuri Saksa firmasid nagu Airbus, BMW ja BASF, vahendas Bloomberg.

Seega üritavad Saksa sotsialistid Petsebuli välja ajada Petsebuliga ehk kuigi varasem sisseränne pole tulemust andnud, suurendatakse seda veelgi. Saksa võimurid ei arvesta, et needsamad migrandid tulevad suurte peredega, kuid näiteks araablaste puhul on kombeks, et töötab ainult mees – see tähendab, et pere jääb sotsiaalsüsteemi kaela, sest ainult mees (eriti väljaõppeta) ei teeni piisavalt. Kuna Saksamaal on juba suured võõrkogukonnad, siis suhtumistes ei võeta üle euroopalikke standardeid.

Lihtsamalt öeldes luuakse Saksamaale mittesakslaste multikultiriiiki, kus türklased ja kurdid juba kaklevadki tänavatel. Samas ei pruugi Saksamaal rohepöörde ja energiakriisi tõttu kauaks rikkusi jätkuda ja siis saab riik endal tunda vihase võõraste massi rahulolematust.

Uued Uudised

Lisatud. Saksa koalitsioonivalitsuse väikseima erakonna vabade demokraatide kõrged liikmed soovivad panna pidurit plaanile lihtsustada Saksa kodakondsuse saamise korda ning väitsid esmaspäeval, et valitsus peab tegema esmalt rohkem tagamaks, et riigis ebaseaduslikult viibivad inimesed saadetaks maalt välja.