Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti vähiliit tänas EKRE-t toetuse eest kompuutertomograafi ostmiseks

-
28.11.2022
Tomograaf
© Scanpix

MTÜ Eesti Vähiliit saatis Riigikogu Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioonile tänukirja selle eest, et rahvuskonservatiivid toetasid neid regionaalse toetusfondi rahast, mida ka katuserahaks nimetatakse. Tänukirjale olid alla kirjutanud MTÜ Eesti Vähiliit juhatuse esimees Maie Egipt ja vähiliidu nõukogu esimees dr. Vahur Valvere.

„Südamlik tänu Eesti Konservatiivsele Rahvaerakonnale toetuse eest mobiilse kõrgtehnoloogilise kompuutertomograafi ostmiseks!

Mobiilne kompuutertomograaf aitab Eesti inimestel avastada vähki varajases staadiumis. Uus aparaat võimaldab nii kopsuvähi sõeluuringut kui ka teisi eriarstide määratud kompuuteruuringuid teha inimese elukoha lähedal, väljaspool suurlinnu. Kompuutertomograafia, mis tagab patsiendile madala kiirgusdoosi, on asendamatu vähi diagnostikas ning väga efektiivne ka  ägedate haigusjuhtude ja suurte traumade korral.

Teie toetus annab vähiliidule jõudu edasi tegutsemiseks ennetuse ja varajase avastamise valdkonnas ning vähipatsientide parema elukvaliteedi eest.

Soovime edu Eesti inimeste tervise eest seismisel!“