Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Helle-Moonika Helme: proteste koroonapiirangute vastu sildistati Eestis riigivastasuseks, Hiina puhul sai neist vabadusvõitlus

-
29.11.2022
Helle-Moonika Helme.
© UU

EKRE Riigikogu saadik Helle-Moonika Helme kommenteerib Delfi artiklit “Hiina kompartei ajas pilli lõhki. Koroonapiirangute vastased rahutused levivad üle riigi” kui Eesti peavoolumeedia ja poliitmaastiku ülimat kahekeelsust.

“Päris huvitav on vaadata meie peavoolumeedia ja üldse peavoolupoliitikute reaktsioone Hiinas toimuva kohta!

Hiina koroonapoliitika ning vaktsineerimiste vastased meeleavaldajad on kuulutatud vabadusvõitlejateks, kes võitlevad totalitaristliku valitsuse vastu.

Hiina politsei, kes meeleavaldajate vastu jõudu kasutab, on paha, sest rikub räigelt inimõigusi!!

Kui Kaja Kallase valitsus sedasama tegi, kui meie jõustruktuurid aeti koertega inimeste vastu, kui meie ettevõtjaid kiusati, kui meie inimestele sunniti peale valik – vaktsineeri või istu ilma inimõigusteta kodus – kui põhiseaduse vastaselt kehtestati liikumispiirangud ja maskikohustus, kui töölt lasti inimesed lahti, kes keeldusid end süstimast asja eest teist taga, siis oli kõik korras, isegi meie Riigikohus leidis, et midagi halba ega väärat ei toimunud.

Siis ei olnud meie meeleavaldajad vabadusvõitlejad, kes kukutavad totalitaristlikku režiimi, vaid Eestis sõimati meeleavaldajaid riigivastasteks, lamemaalasteks, kurjategijateks!

Mismoodi küll saavad ühed ja samad koroonaprotestid olla Hiinas vabadusvõitlus kuid riigivastasus Eestis?

Aga näe, saavad! Liberaalide propaganda on ikka täiesti uskumatu, kui omasid on vaja puhtaks pesta.”