Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas Kaja Kallas unistab salaja Jüri Ratasest?

-
30.11.2022

Mida sügavamale metsa, seda paksemad partisanid – mida lähemal on valimised, seda tigedamad on oravad.

Postimees avaldas täna loo „Kaja Kallas Jüri Ratasele: mul oleks olnud oma abikaasat koos teise naisega erootikafilmi vaatamas väga ebamugav vaadata.“

Lugupeetud peaminister, vaadata seda, kuidas teised midagi vaatavad, ei peagi alati mugav olema.

„Vaatasin puhtalt läbi abikaasa prisma. Kui mina oleks pidanud olema tema asemel, oleks see mulle olnud piin,“ ütleb peaminister.

Läbi teise mehe abikaasa prisma vaatamine on selline asi, et võib näha ka midagi intiimset. See kõlab ikka väga kahemõtteliselt: kas Kaja Kallas on ennast salaja fantaseerinud Jüri Ratase abikaasaks? Kas ametliku ja avaliku tantsusaate osalejast rivaalpoliitiku selline tögamine on lihtsalt kadedus või siis armukadedus? Praegu näeb peaministri poolt Riigikogu esimehe pereasjade kommenteerimine mingi armunud tüdruku kättemaksuna teda ärapõlanud klassivennale, see oleks nagu lihtlabane koolikiusamine.

„Vikerraadio saates kommenteeris Kaja Kallas, et temal oli saate „Tantsud tähtedega“ lõpus kahju Jüri Ratase abikaasast. Ratas vastas Kallasele sotsiaalmeedias ning nüüd on taas sõna võtnud Kallas, kes kommenteeris Ratase postitust Instagramis,“ kirjutab kolletav Postimees.

Äkki peaks Kaja Kallasel olema kõigepealt kahju Luisa Rõivasest ja kahest sõbraliku riigi külmkapist? Miks peaminister muretseb teise erakonna liidri abikaasa pärast, mis on muidugi liigutav, ja tal ei ole kahju oma erakonna käilakuju, endise peaministri ja Riigikogu aseesimehe armsast laulvast naisest?

Vaadake, kena naine ja empaatiarohke poliitik Kaja Kallas: Te tunnete ebamugavust ja piina vales kohas ning Teil on kahju valedest inimestest. Tundke vahelduseks natukenegi piinlikkust seoses sellega, et mätsisite aastaid kinni ja mätsite praegugi fakti, et Teie poolt praeguseni edutatav parteikaaslane Marko Mihkelson pildistas oma kasutütre suguorganeid. Ja sellele, mida kõike võis seal veel sündida.

Ja jätke normaalsed pered rahule.

Ivan Makarov