Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Clyde Kull soovitab austada globalismi ka siis, kui see pole austust ära teeninud

-
01.12.2022
On jõudusid, kelle arvates tulekski maailm muuta “Ühinenud Rahvasteks”, kus kitsas klikk valitseks kogu maailma. Pilt on illustratiivne.
© Scanpix

Mõne aja eest kapo ja prokuratuuri huviorbiiti sattunud “välisvaatleja” Clyde Kull teeb ERR-is ettepaneku, et riigid peavad pühenduma globalistlike organisatsioonide austamisele, ka siis, kui nood seda ei vääri.

“Et uus mitmepoolsus toimiks, tuleb rahvusvahelisi organisatsioone tugevdada juhtimisreformide ja suurema kapitaliseerituse kaudu. Võib-olla kõige olulisem on, et riigid peavad pühenduma nende organisatsioonide autoriteedi austamisele ja mitte ainult siis, kui see on mugav. /…/ Maailmamajanduse halvenevad väljavaated koos kliimaprobleemide ulatusega on teadvustanud, et deglobaliseerumine kujutab endast ohtu. Jääb üle oodata, kas sellele teadvustamisele järgnevad kursimuutuseks vajalikud meetmed.”

Et riigid peavad lihtsalt austama, ilma et need organisatsioonid oma autoriteeti tegudega kinnitaks? ÜRO näiteks pole kuidagi oma vajadust paremini tõestanud kui omal ajal laiali läinud Rahvasteliit. Seda autoriteeti ei saa kunagi ollagi, kui see on suunatud riikide vastu ja tekitab neile pigem kahju.

Kommenteerib vaimulik ja veebiväljaande Meie Kirik peatoimetaja Veiko Vihuri: “Globalistid panevad oma üleilmsel võimuhaaramisel nähtavasti uue käigu sisse. Rahvusvaheliste organisatsioonide tugevdamine tähendab automaatselt demokraatia nõrgestamist, sest tähendab inimeste elu olulisel määral mõjutavate otsuste langetamist kõrgustes, mis ei ole valijatele aruandekohustuslik. Rahvusriigid peavad lihtsalt alluma. Juurde võib rääkida kaunisjutte – Eesti puhul näiteks, et nii pääseme Muutini käest.”

Clyde Kulli näol on tegu maailmavalitsemise propageerijaga, kes kahtlustuse järgi rikkus oma ametites riigisaladuse reeglid ning “omastas ametiisikuna.”