Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Markus Järvi: meie ajaloolisest mälust tahetakse kustutada seda, et Kaja Kallas käitus meeleavaldajatega samamoodi, nagu Hiina kommunistid täna

-
01.12.2022
Markus Järvi meeleavaldusel “Elektri hind alla!”
© Uued Uudised

Objektiivi peatoimetaja Markus Järvi kirjutab sotsiaalmeedias sellest, kuidas Hiina koroonapiirangute vastaseid nimetatakse nüüd vabadusvõitlejateks, aga siis, kui Eestis olid samasugused protestid, käitusid Reformierakond ja Kaja Kallas täpselt samamoodi kui tänane Hiina kommunistlik režiim.

“ERRi raadiouudised: “Hiinas levivad kommunistliku partei kehtestatud koroonameetmete vastased protestid. Hiina võimud kasutavad protestide mahasurumiseks politseid ja karmi tsensuuri. Kompartei kontrollib ka sotsiaalmeedias levivat sisu”.

Seejärel jätkab ERR muuseumitest, mis võtavad hoiule üle Eesti teisaldatud punamonumente. Üks muuseumijuhtidest räägib, et kuigi monumente rahvale tõenäoliselt eksponaatidena ei esitleta, kujutavad need endast sellest hoolimata olulisi teetähiseid AJALOOLISES MÄLUS.

Võluväel on aga aasta tagasi Eestis juhtunu, mil üksnes “liberaalidest” koosnev valitsus astus oma rahva vastu politsei kiirreageerijatega ning terve meedia- ja sotsiaalmeedia oli täis WHO ja meie enda valitsuse tsensuuri, AJALOOLISEST MÄLUST pühitud.

Hiina protestijad saavad meedia poolt äkitselt vabadusvõitleja oreooli, ent alles aasta tagasi valitsuse süstlasunni ja koroonaapartheidi vastu oma põhiseaduslikke õigusi väärikalt kaitsnud Eesti inimesi sõimas seesama meedia “uhhuudeks ja teadusevastasteks vandenõuteoreetikuteks, kes tahavad arste tappa ja oma ligimesi ohtu seada”.

Riigieetik Margit Sutrop oli ametis, et tõestada, kuidas uue riigieetika kohaselt on igati põhjendatud ja üllas anda mittevaktsineeritud inimestele ravi alles teises järjekorras. Tõnis Mägi, kes laulis meie meeleavaldusel “Jumal, hoia Maarjamaad”, sai Kelomehelt samal hetkel külge suure punase sildi “tühistatud”. Delfi ja kogu ülejäänud luigemeedia levitasid seda artiklit hüsteerilise innuga ja “liberaalne konsensus” aplodeeris tuliselt kaasa.

Minu ja paljude teiste inimeste mällu on need sündmused teie enda relvadega keevitatud ja ma ei kavatse neid unustada – mitte enne, kui kodanike õigusi maha surunud apartheidirežiimi arhitektid ja kaasajooksjad on vastutusele võetud ja vähemalt avalikult vabandanud.”