Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Modereerijad” jäid päris elule jalgu

-
02.12.2022
Twitter ei vaja enam “vihakõne” otsijaid.
© Scanpix

Kui mõelda poliitilis-ideoloogilistele “töökohtadele” mingites “faktikontrollides”, siis meenub jutt oinastest ja mihklipäevast.

Postimees kirjutab: “Jõuluaeg tuleb kümnetele Sutherland Global Services OÜ töötajatele nukker: firma koondab Tallinnas ligi 80 inimest ja töökohad viiakse üle Aasiasse. Oktoobris teatas Sut­herland Globali Eesti haru 78 töötaja kollektiivsest koondamisest. Töötajad kinnitasid nii portaalile Geenius kui ka hiljem Postimehele, et nad töötasid Twitteri heaks ja modereerisid suhtluskeskkonnas postitusi. Miks töökohad Eestist välja viidi, Sutherland Globali esindaja Postimehele ei öelnud.”

“Hommikul oled tõemonopoli valdaja ja õhtul sossusabas. Kas keegi tunneks sekundikski kaasa?” kommenteerib EKRE Riigikogu saadik Urmas Reitelmann.

Üks kommentaator arvab: “On siiski otstarbekas õppida päristööd tegema. Mida varem, seda parem” ja lisaks arvatakse, et ega need inimesed tööta ei jää. Vähemalt peaks e-riigis nii olema. Ja pealegi – vaenukõneseadust läbisuruv liberaalne süsteem vajab nagunii üha rohkem suusulgejaid, kes ei laseks “valesid mõtteid” läbi.

Uued Uudised