Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond ja tema mõttekaaslased üritavad Eesti ühiskonda jälkustega ära harjutada. Ja see töötabki!

-
07.12.2022
Reformierakond on staažikas pedofiiliapartei, lapsepilastamist taheti seadustada isegi abielureferendumil.
© UU

Üks küünik ütleb sotsiaalmeedias, et kui panna Reformierakonna kontrollitav riiklik propagandasüsteem soovitama inimliha söömist, siis algul tundub see kõigile vastikuna, aga aasta pärast arvab osa inimestest, et miks mitte proovida ligimest fileerida – ajupesuga, kus ühte asja taotakse pidevalt ja nüri järjekindlusega peadesse, saavutakse leplikkus varem või hiljem. (Muide, Rootsi pealinnas Stockholmis 2019. aastal toimunud toidumessil Gastro Summit käis taoline idee käitumisala professor Magnus Söderlundi esitluses ja kliimavõitluse kontekstis täiesti legaalselt läbi).

Reformierakond on inimeste nüristamises juba palju saavutanud – elektrihinna tõusu, ülikõrge inflatsiooni ja pöörased hinnad kauplustes on suurem osa rahvast rahulikult vastu võtnud: noh, mis parata, Putin ja Ukraina sõda, nagu ütles meie peaminister, tuleb ära taluda.

Päris hästi suutis Reformierakond rahvale “maha müüa” Marko Mihkelsoni perversse pornopildihuvi – Norstati uuring näitas, et väga suur osa inimestest ei näe selles probleemi, pervopiltnikku asuti meedias vägagi kaitsma. Nii et lastel jalad laiali, kaamera paika ja pildid internetti – no kui Kaja Kallase jaoks on see normaalne, siis miks peaks lihtinimene seda amoraalseks pidama?

Nüüd läks sama teed Raimond Kaljulaidi skandaal, kui selgus, et mehike kasutas oma valimiskampaanias vene ärimeeste raha – RE, sotsid ja Isamaa tunnistasid selle “uueks normaalsuseks”, nagu varem külmlao kobarkäki ja Liina Kersna testihanke. Kui juba kümme miljonit dollarit ja VEB Fond haihtusid, siis asi see Kaljulaidi väike “turgutus” venelastelt ära ei ole.

Rahvas küll kritiseerib veel riigikogulasi, aga korruptiivsuse on omaks võtnud ja riigivarastest poliitikuid, eriti Reformierakonna omi, ta lausa armastab. Kuna Jürgen Ligi aegne rahapesu läbi Eesti on kinni mätsitud, siis Kaljulaidi juhtum on “peenraha”. Või siis siseminister Läänemetsa “rahasokutamine” omadele.

Homoseksualismiga on rahvas juba harjunud, peab seda loomulikumaks kui traditsioonilist peret ja varsti saavad noorsotsid Rootsi noorte liberaalide kombel hakata insesti ja nekrofiiliat “legaliseerima” – küll inimesed harjuvad.

Eestlased on Laulva revolutsiooni juba ammu unustanud – kõik harjuvad massiliselt leviva vene keele, ukraina põgenike, Aafrika tudengite, sooneutraalsuse ja -voolavuse, suveräänsuspuudulikkuse, Brüsseli ülemvõimu, rohepöörde ja üldse kõige muuga, mida sisse veetakse. Moskva poolt toodud nõukogude pasaga ei harjutud ära, aga Brüsseli omaga küll.

Kusagil 7-8 aastat tagasi korraldati Lääne-Euroopas küsitlus ja kuigi selgus, et islamiterrorismi peeti suurimaks probleemiks, arvas enamik inimesi, et pommiplahvatused “on tulnud selleks, et jääda”. Terrorivaba ühiskonda enam ei usutud, sest islamikogukonnad olid juba “uus normaalsus”, inimesed arvestasid juba alistunult, et nii jääbki, lähedast kodust välja saates ei pruugi enam kunagi teada, kas ta mõne pommimehe teele ei satu.

Üks “aga” on siiski jäänud – seni tehti kõike kaasa europrojektidest sadavale jõukusele lootes, aga sellega on nüüd läbi, enne valimisi ei räägi keegi enam jõukusest, vaid toimetulekust, äraelamisest, toetustest ja kompensatsioonidest. Kaua veel seda kõike talutakse?

See talv tuleb karastumise talv: külmas, poolsöönutana, elektrikatkestustega, aga Reformierakond kuulutatakse ilmselt ikkagi (e-)valimiste võitjaks, sest valijateks on hunditempudega äraharjutatud lambad.

Uued Uudised