Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Veiko Vihuri: Reformierakonnal ja Interrindel ei ole enam mingit vahet

-
08.12.2022
Seda soovib Reforminterrinne.
© UU

Vaimulik ja veebiväljaande Meie Kirik peatoimetaja Veiko Vihuri märgib Objektiivis, et Reformierakond on osanud rahva vabadustungi muuta sooviks saada poliitoravatelt äraelamiseks pisukestki kompensatsiooni, märkamata seejuures sedagi, et vaesumine on oravapartei algatus.

“Ausalt öeldes, ma ei näe mingit vahet omaaegsel Interrindel ja Reformierakonnal. Mõlemad ühendused esindavad imperialistlikku internatsionalismi ja kolonialismi, ainult et liit ja selle keskvõim, mille huvisid kaitstakse, on erinev. Meil ei ole enam oma suveräänset riiki. Ja kahjuks on suur osa rahvast asjade sellise käiguga nõus olnud.

Olen seda pikema aja jooksul kurvastusega täheldanud, et suure osa kaasmaalaste jaoks on mugav äraelamine ja suhteline turvatunne palju olulisemad kui truudus riikliku iseseisvuse ning vaba ja õiglase ühiskonna ideaalidele. Paljuski just selle reaalsuse enda kasuks pööramisel ja seeläbi ka selle reaalsuse süvendamisel Reformierakonna edu ongi baseerunud.

Viimasel ajal on saavutatud aga juba uus tase: Reformierakond naudib populaarsust hoolimata sellest, et suhteliselt hea ja mugava elu pakkumise asemel kurnavad nad rahvast röövelliku energiapoliitika ja massilise immigratsiooniga. Selle pinnalt tekib juba tunne, et suurel osal kaasmaalastest on jätkuvalt Reformierakonda pooldades märkimisväärsed masohhistlikud kalduvused.

Kui me tõesti tahame sellist Eestit, mida kirjeldab kehtiv põhiseadus, mitte aga vaesunud, slaavistunud ja internatsionaalset liiduvabariiki, siis peame tegema kõik endastoleneva, et tuua valijad mõistusele ja panna nad mõistma, millised tagajärjed on nende valikutel.”

Refereeritud Objektiivist