Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Enne noorte vaimse tervise kaitsele asumist peaks Reformierakond lõpetama selle rikkumise

-
08.12.2022
Piltnikuonu Marko Reformierakonnast on kahtlemata laste ja noorte suurim sõber.
© UU

Neljapäeval toimus Riigikogus Reformierakonna fraktsiooni algatatud olulise tähtsusega riikliku küsimuse “Kuidas toetada noorte vaimset tervist?” arutelu, kuid paraku on poliitoravad just peamised selle rikkujad.

Noorte vaimne tervis kannatab seksuaalse kuritarvitamise korral rängalt, kuid Reformierakond on oma liikmete pedofiilseid tegemisi varjanud ja õigustanud.

Reformierakond õhutab kliimahüsteeriat, mis on võtnud paljudelt noortelt elutahte, sest Maa pidavat nagunii hukkuma. See paanika, mis käima lükatud on, ei lase noortel rahulikult elu algust nautida, nad võtavad asja nii, et varsti on elul lõpp, ja seda usuvad nad täie südamega – noored kuulavad “autoriteete” ega mõtle ise, et kas näiteks tänavune lumine talv ikka tähendab kliimakatastroofi.

Reformierakond on “uusväärtuste” levitaja, õhutades noori otsima “uusi” soolisi ja seksuaalseid identiteete, mille tagajärjel loobuvad paljud noored oma sünnijärgsest sooidentiteedist – paljudele toob see hiljem kaasa soomuutmise kahetsemise. Rootsi meedia on kajastanud seda, kuidas sugu vahetanud noored tüdrukud on otsust kahetsenud ja riiki on ka kohtusse kaevatud, et too laskis soovahetustoimingut nii vabalt teha. Ka Eestis on soovahetus lausa pealesurutav, alates LGBT “nõustajatest” kuni seadusemuudatusteni, mis lubavad noortel vastavaid otsuseid teha ilma vanemate teadmata.

Reformierakond kehtestas ka koroonaapartheidi piirangute ja osade inimeste ühiskondlikust elust tõrjumisega. Väidetavalt kannatasid just noored väga piirangutest ja kaugõppest tekkinud eraldatuse tõttu. See hüsteeriline foon, mille Kaja Kallase valitsus pandeemia ümber lõi, sundis ka noori suuremasse eraldatusesse kui vaja oleks olnud.

Praegu on Kaja Kallase valitsus paisanud Eesti vaesusesse, mis mõjutab paratamatult paljude perede hakkamasaamist ja sunnib noori eemale jääma huvialaringidest (mille raha valitsus juba kärpis), reisimisest, lõbutsemisest, aga paljudel noortel tuleb kokku tõmmata ka igapäevakulutustes.

Reformierakonna valitsus on vaenulik kogu rahvale ja noored pole sealhulgas erand. Ilmselt oli seegi “mure” Riigikogus suunatud pigem vastavas vanuses noorte häälte ostmisele.

Uued Uudised