Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kapo, märgake ükskord putinistlike sõnumeid vahendavaid peavoolumeedia venekeelseid toimetusi

-
09.12.2022
Eestis teeb absurdseid faktikontrolle kõige kallutatum meediakanal.
© UU

Kapo hoiatab, et kaitseväe liikumisinfo jagamine Venemaale on karistatav – samas aga avaldas venekeelne Delfi vastavasisulise üleskutse otse oma loos. Seega peaks kapo hoiatama ka venekeelset ajakirjandust.

BNS vahendab: “Kaitsepolitseiamet hoiatas oma sotsiaalmeediakontol, et Eesti kaitseväe liikumisinfo jagamine Venemaale on karistatav. “Üleskutse pildistada kaitseväe liikumisi ja piirirajatisi on pahatahtlik. Sellise info jagamine vaenuliku riigi esindajatega võib viia kriminaalkaristuseni,” teatas kaitsepolitseiamet.

“Sotsiaalmeedias on inimesi üles kutsutud just seda tegema. Üleskutsuja esitleb end Venemaa paremäärmusliku militaarse üksusena, mis osaleb Ukraina vastases agressioonis. Sellise info jagamine Venemaa ja Valgevene esindajatele on kriminaalkorras karistatav,” kinnitas kaitsepolitsei.”

Kapo ei taha märgata, et üleskutse oli loetav Delfi loos – venekeelsed, kes seda lugu lugesid, said kohe sellega tutvuda ja järeldused teha.

Uued Uudised vahendasid üleeile: “Venemaalt siia sisserännanud ajakirjanikest komplekteeritud Vene Delfi toimetus läks veelgi kaugemale, avaldades täna täies mahus Venemaa terroristliku diversioonigrupi värbamiskuulutuse, mis on adresseeritud Eesti elanikele!

Delfi vahendab vene neonatsistliku grupeeringu „Rusitš“ värbamise lendlehe kuvatõmmise ja kordab veel sisugi, jättes ka informatsiooni selle kohta, kuhu täpselt peaksid eestimaalased saatma tundlikku informatsiooni Eesti kohta.”

Eesti peavoolumeedia venekeelsed keskkonnad on täis eestivastasust, aga see jõustruktuure ei häiri.

Kuidas see üldse võimalik on? Delfi avaldas toetust putinistlikule Doždile ja avaldas täismahus Venemaa diversioonigrupi „Rusitš“ eestlastele mõeldud värbamisreklaami!