Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mida peaksid noored ja nende vanemad mRna vaktsiinide kohta teadma

-
14.12.2022
mRna vaktsiin.
© Scanpix

Hiljuti lahvatanud noorte salasüstimise skandaaliga seoses on omajagu juttu olnud sellest, et noortel on õigus teha kaalutletud otsus. Kaalutletud tähendab seda, et otsuse langetaja on informeeritud otsuse plussidest ja miinustest. Informeerimine ei tähenda ainult ametliku propaganda uskumist, vaid teadmist reaalsest kasust ja võimalikest ohtudest.

Sellega seoses on paslik avaldada ühe maailma mõjukama [1] mRna preparaatide spetsialisti, dr. Robert Malone avaldus [2], mille ta tegi aasta tagasi. Avaldus on põhiliselt suunatud lapsevanematele, kuid oluline on, et ka noored seda teaksid ja mõistaksid, kuna vaktsineerimisotsus mõjutab nende elu kõige otsesemalt.

Dr. Malone ütles nii:

“Jään siin toodud väidete juurde, riskides oma karjääriga, mis on pühendatud vaktsiinide uurimisele ja arendamisele. Olen ise COVID-i vastu vaktsineeritud ja üldiselt olen vaktsineerimise poolt. Olen kogu oma karjääri pühendanud ohutute ja tõhusate meetodite väljatöötamisele nakkushaiguste ennetamiseks ja raviks.

Enne lapse süstimist – otsus, mis on pöördumatu – tahtsin teile teada anda teaduslikud faktid selle geneetilise vaktsiini kohta, mis põhineb minu loodud mRNA vaktsiinitehnoloogial.

Vanemad peavad mõistma kolme probleemi:

Esimene on see, et teie laste rakkudesse süstitakse viiruse geen. See geen sunnib teie lapse keha tootma toksilisi valke. Need valgud põhjustavad sageli püsivaid kahjustusi laste kriitilistes elundites, sealhulgas:

* nende aju ja närvisüsteem
* nende süda ja veresooned, sealhulgas verehüübed
* nende reproduktiivsüsteem

See vaktsiin võib käivitada nende immuunsüsteemis fundamentaalseid muutusi. Kõige murettekitavam on see, et kui need kahjustused on tekkinud, ei ole võimalik neid tagasi pöörata

* Te ei saa nende ajus olevaid kahjustusi parandada
* Te ei saa parandada südamekoe armistumist
* Te ei saa parandada geneetiliselt muudetud immuunsüsteemi
* See vaktsiin võib põhjustada reproduktiivkahjustusi, mis võivad mõjutada teie pere tulevasi põlvkondi

Teine asi, mida peate teadma, on asjaolu, et seda uudset tehnoloogiat ei ole piisavalt testitud [3].

* Vajame vähemalt 5 aastat katsetamist/uuringuid, enne kui suudame riske tõeliselt mõista
* Uute ravimitega seotud kahjud ja riskid ilmnevad sageli aastaid hiljem
* Küsige endalt, kas soovite, et teie enda laps osaleks inimkonna ajaloo kõige radikaalsemas meditsiinilises eksperimendis

Üks viimane punkt: põhjus, miks nad annavad teile oma lapse vaktsineerimise, on vale.

* lapsed ei kujuta endast ohtu oma vanematele ega vanavanematele
* tegelikult on see isegi vastupidi. Nende loomulik immuunsus pärast COVID-i nakatumist on teie pere, kui mitte kogu maailma, sellest haigusest päästmiseks ülioluline

Kokkuvõttes: teie lastele või teie perele ei ole kasu laste vaktsineerimisest viiruse väikeste riskide vastu, arvestades vaktsiiniga kaasnevaid teadaolevaid terviseriske, millega nii teie lapsevanemana kui teie lapsed võivad olla sunnitud elama terve ülejäänud elu.

Riski-kasu analüüs ei õigusta seda mitte kuidagi. Lapsevanema ja vanavanemana soovitan teil vastu panna ja võidelda oma laste kaitsmise eest”.

Tõlkis ja vahendas: Karl Olaf Rääk

Selgitused ja viited:

[1] Märkus: teadusmaailmas ei käi teadlase usaldusväärsuse hindamine mitte subjektiivse meeldimise järgi, vaid selle hindamiseks on kindel protseduur, mida nimetatakse allikakriitilisuseks. Teadlase tõsiseltvõetavuse mõõdikuteks on tema poolt mainekates teaduspublikatsioonides avaldatud eelretsenseeritud, ehk teiste sama valdkonna teadlaste poolt kontrollitud kvaliteediga teadustööde arv. Oluline on teadlase sõltumatus. Kui erineval arvamusel on sõltumatu ja mingi organisatsiooni palgal olev teadlane, siis usaldusväärsem on sõltumatu teadlase hinnang. Eriti tõsiselt tuleb võtta neid teadlasi, kes jäävad endale kindlaks ka siis, kui see võib nende ametialast karjääri kahjustada. dr. Malone puhul võib öelda, et mRna tehnoloogia puhul on tema arvamus väga kaalukas.

[2] Video: DR. ROBERT MALONE’S WARNING TO ALL PARENTS ON MRNA VACCINES
https://rumble.com/vqs8pa-dr.-robert-malones-warning-to-all-parents-on-mrna-vaccines.html

[3] Märkus: novembris 2022 tunnistasid Pfizeri juhtkonna liikmed, et nakatumise ja nakkuse edasiandmise osas ei ole vaktsiine mitte kunagi testitud. See tähendab, et väited selle kohta, et mRna koroonavaktsiin kaitseb meid ja lähedasi nakatumise eest, ei vasta tõele.