Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Enn Veskimägi: minister Järvanit peetakse ministrina ebakompetentseks ja vaenulikuks

-
21.12.2022
Kristjan Järvan

Ettevõtjate kannatus Kaja Kallase juhitava valitsuse suhtes hakkab katkema ning üksteise järel võetakse ette meie saamatud ja samal ajal ülbed ministrid.

Kuigi Reformierakond peab end oma arust ettevõtjasõbralikuks, siis üha enam tuleb päevavalgele, et päriselus on see vastupidi ja oravate valitsus lihtsalt suretab meie majandust välja.

Nüüd kirjutab tootmist koomale tõmbama pidav Standardi juhatuse esimees Enn Veskimägi, et ettevõtlusminister Kristjan Järvanile ja majandusminister Riina Sikkutile on ettevõtjate mured nagu hane selga vesi, ta lisab, et neid peetakse ettevõtjate seas ebakompetentseteks ja ettevõtjatevaenulikeks.

Veskimägi: „Kristjan Järvani väljaütlemised „töösturite halamise“ kohta ajakirjanduses ei vasta tõele. Järvan on kohtunud rohkem kui kuu tagasi tööandjate volikoguga. Laua taga olid majandusharu liidud ja suuremad ettevõtted. Ministril puudus sõnum ja ta ei olnud ka ette valmistunud. Meie omalt poolt rääkisime ettevõtjate muredest seoses energiakandjate kõrgete hindadega ja konkurentsist naaberriikidega. Soovitasime jälgida naaberriikides kasutatavaid toetusmeetmeid.“

Midagi sellistest kohtumistest kasu ei ole, Veskimägi nendib, et sellise suhtumisega valitsusliikmete puhul enam lihtsalt ei tea, kelle poole muredes pöörduda.

 

Allikas: Postimees