Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Millega jääb Eesti poliitika ajalukku Jevgeni Ossinovski? Tõenäoliselt Ossinovsky Vodkaga

-
30.12.2022

Kohustuslikuks peavoolumeedia kingituseks oma tarbijatele sel aastavahetusel on saanud EKRE sajatamine: ükskõik kellega ka ei räägita ja mida ei arutata, peab pealkirjas olema midagi ekrefoobset. See oleks nagu juutide sajatamine natsi-Saksamaal ja USA imperialismi sõimamine N.Liidus.

Meie peavoolumeedia sõimab praegu EKRE-t nagu Medvedev ja teised fašistlikud värdjad ukrainlasi. Loomulikult võtavad tuld ka konkureerivate erakondade need poliitikud, kellel pole muid kaalukaid argumente oma parasitaarse olemasolu õigustamiseks.

Täna ilmus Eesti Ekspressis lugu „Jevgeni Ossinovski: kellegi luulud, et EKRE võiks valimised võita… seda ei juhtu“.

Ju siis teab Ossinovski midagi sellist, mida ei tea ei professionaalsed sotsioloogid ega politoloogid. Äkki on vene nafta arvelt rasva läinud perekonna võsukesel tema väitele ka mingi tehnilist laadi garantii? Äkki on need e-valimiste varjatud võimalused? Kõikjal maailmas on tavalistegi valimistega kogu aeg mingid jamad, nii Venemaal kui ka USA-s, aga siin kaovad inimeste hääled jäljetult kuhugi süsteemi, mida juhivad süvariigi IT-mehed. Ei ole hääletussedeleid, mida saaks üle lugeda – on ainult virtuaalne keskkond, mida ei saa kontrollida üldsus. Kuna aga meil on Ameerika sotsmeediagi orava(meedia) poolt tsenseeritud-modereeritud-pilastatud, kui meil pesti miljardeid vene verist raha ja keegi ei pannud seda tähelegi, siis kuidas saaks valija kindel olla selles, et tema hääl laekub õigesse lahtrisse ja läheb õigele inimesele? Hääletaja meelest õigele?

Kui meie korrumpeerunud võimuerakonnad varastavad absoluutselt kõike, kas me peaksime siis uskuma, et nad ei varasta valijate hääli? Miks peaksid nad tegema seda erandit?

See, et Ossinovski on nii verine just rahvuskonservatiivide peale, pole mingi üllatus: veel Jürgen Ligi pani tähele, et „sisserändaja poeg“ lubab endale eestlaste suhtes pahatahtlikke ütlusi. See maksis Ligile tõllal ministriameti, aga tollest ajast on oravad ise muutunud Eesti ajaloo suurimateks venestajateks ja täna näeb üks sotside liidreid põhilisi ideoloogilisi vastaseid ikka EKRE-s, mis on kindlalt rahvusriigi poolt ja lillakasrohelise pöörde vastu, mida taotleb SDE. Tallinn on juba punase mürgise möksiga kokku määritud ja ööelu nõunik ajab kogu aeg piinlikku ümberaugujuttu.

SDE juht Lauri Läänemets kasutas katuseraha oma huvides. Mõelgem: tegemist on siseministriga, kelle ülesandeks on tagada kord ja seaduslikkus kogu riigis. Inimene, kes ise käitus ebaseaduslikult ja ebaeetiliselt. Sotsidest Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees ja Tallinna linnavolikogu fraktsiooni liider Raimond Kaljulaid on ennast poliitikuna priskeks nuumanud vene kuritegeliku rahaga. Aga Ossinovski on ikka EKRE kallal: „Keegi ei arva, et inimesed usuksid, et EKRE pakub mingeid toimivaid sotsiaal-majanduslikke lahendusi kellelegi. Et tuleme ja teeme tasuta elektri. Aga paljud inimesed on jõudnud seisu, et parem on kuvaldaga kõik puruks lüüa, kaos on parem kui see, mis praegu on.“

Kust teab Ossinovski, mida „kõik“ arvavad või ei arva, ja mida kõik inimesed usuvad või ei usu? See on ikka täielik bolševistlik umbluu: need, kes on EKRE poolt hääletanud, just arvavad ja usuvad, ja EKRE-l on valijaid ikka tunduvalt rohkem, kui SDE-l.

Täna ilmus EPL-is lugu „Päeva teema / Lea Danilson-Järg: õnneks ei läinud sotsiaaldemokraatide rahvusriigivastane mõte läbi“.

„Sotsiaaldemokraate ei huvita lasterikka pere toetuse sündimust toetavad eesmärgid, sest Eesti kui rahvusriik ning Eesti rahvuse säilimine pole neile olulised. Sotsiaaldemokraadid tegid riigikogus ettepaneku mitte tõsta suurperede toetust, vaid jätta see tasemele, nagu see on olnud juba alates 2017. aastast. Õnneks ei läinud see läbi, sest tegu oleks olnud mitte õigluse, vaid lasterikaste perede põlgamisega, mida meie väikeses ja niigi kahanemise teel olevas Eestis kahjuks ikka veel kohtab,“ kirjutab justiitsminister Lea Danilson-Järg.

SDE on nagu õunamähkuri röövikud, kes uuristavad seestpoolt demograafiat, perekonda, majandust ja riiki. Jevgeni Ossinovski läheb Eesti Vabariigi poliitika ajalukku vaid Ossinovski viinaga. Mees tekitas meie majandusele sellised kahjumid, tekitades kurikuulsa „piirikaubanduse“, et tema klammerdumine keskerakonna võimukeha külge EV pealinnas on veel hullem, kui edgaristide ainuvõim Eestis.

Muide, Edgar Savisaare lahkumine on kurb sündmus, kuid selle tähistamine Eesti riigimeedias hakkab juba meenutama Leonid Brežnevi lahkumise aegu. On selline tunne, et me elamegi desovetiseerimata ja deputiniseerimata riigis, sest riigitelevisiooni uudistesaates AK kell 18.30 rääkis päris pikalt fašist Vladimir Putin ja talle vastas vene keeles (ilmselt tõlgi hiina aktsendiga häälega) Xi Jinping. Ja kõik oli nii positiivne, lootustandev ja muljetavaldav.

Venelased ei lase oma uudistesaates võõrkeeltel üldse kõlada  ja loetakse vene tõlge peale, ETV uudistesaated on aga juba ammu poolenisti võõrkeelsed eesti subtiitritega. Arvestades seda, et ETV-d vaatavad põhiliselt eakad inimesed, kellel on raske alt eesti subtiitreid lugeda, on tegemist nii keeleseaduse rikkumise kui ka põlgusega oma keele ja vaatajate suhtes.

Ja eile nimetati sealsamas Iisraeli uut võimu „paremäärmuslikuks“.

Nalja nabani.

Ivan Makarov