Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Postimehe kolumnisti kodulinnas õmmeldi varvas impotendi suguti külge

-
03.01.2023

Koletuslik Venemaa on heldekäeliselt kinkinud Baltimaadele osakese oma intellektuaalsest potentsiaalist: lätlased said „Doždi“, eestlased said Tšeljabinski Delfi. Tüübid enamasti ei mõista kohalikku keeltki, aga on kärmed sekkuma siinsesse poliitikasse ja siseasjadesse.

Eestis hakkas sellistele sissesõitnud liberaalidele nagu Artemi Troitski ja Andrei Kuzitškin kohe närvidele käima kohalike natsionalism, eriti aga EKRE. No et ei saa aru, millest need eesti rahvuslased räägivad, aga vihale ajavad küll.

Kui Artemi on viimasel ajal keskendunud siiski muusikaasjadele ja Venemaa probleemidele, jättes eesti parempoolsed sinnapaika, siis Andrei Kuzitškin läks aina rohkem hoogu.

Õnneks tõlgib Postimees tema lugusid eesti keelde kvaliteetselt ja Putin saab seal ka oma koosa. Viimane kolumn kannabki pealkirja „Kui Putin kaob, suureneb rahu tõenäosus Ukrainas hüppeliselt.“

Kuna Andrei tuli Eestisse ka suurte hüpetega, peaks ta ometi teadma, et mahajäetud kodumaal on peale Putini veel teisigi imeloomi – poliitikuid, kes kutsuvad Toomi sõprade telesaadetes üles tapma ukraina lapsi, Venemaal arutletakse kuidagi liiga tihti Kadõrovi, Prigožini ja teistegi toredate kõrilõikajate väljavaadetest Kremli troonile. Miski ütleb mulle, et Putini kadumisega ei kasvaks Eestisse vegeteerima tulnud Vene „liberaalide“ tagasipöördumine kodumaale ei hüppeliselt ega üldse.

Seda enam et Kusitškin ise, sellessamas loos, ei näegi Putinis Ukraina sõja peamist põhjust!

„Mis on 2022. aasta peamine tulemus rahvusvahelises poliitikas, Eestis ja minu isiklikus elus: see on sõda, sõda ja veel kord – Ukraina sõda. Aga Ukraina sõja peamine põhjus on lääne demokraatia ja lääneliku julgeolekumudeli nõrkus. Milliseid õppetunde on siis möödunud aasta meile andnud?“ kirjutab Kuzitškin.

Ma ei tea, kas tüüp sõdib kodus naisega, aga Eestis ei ole sõda küll 2022. aasta peamine tulemus. Eestis ei olegi sõda. Ja kui Ukraina sõja peamine põhjus on tõesti lääne demokraatia, no siis ma ei tea, mis Kuzitškinil sest Putinist, kes ei ole ju sõja põhjustaja. Siin Kuzitškin räägib täpselt nagu Kreml: me pole süüdi, Lääs on süüdi, me kaitseme oma inimesi. Palju õnne, Postimees! Vingelt panete!

Andrei Kuzitškin ei olnud Venemaal mitte teisitimõtleja, vaid Tomski ametnik, võimuvertikali kruvi. Aga pole kahtlust, et Tomskis elavad andekad inimesed.

Sankt-Peterburgi uudisteportaal Fontanka ja meditsiiniline ajakiri Doktor Piter teatasid äsja, et Tomski mikrokirurgia instituudis teostati unikaalne operatsioon. Meespatsiendil opereeriti eesnäärme kasvajat ja kogemata vigastati peenise närvikudet. See lõpetas kohe kõik õnnetukese meherõõmud.

Tomski mikrokirurgia TUI kirurg Andrei Baitinger koos uroloogi Andrei Guraliga kasutasid Brasiilias väljatöötatud tehnoloogiat, täiustasid seda ja esmakordselt Venemaa ajaloos tegid nii, et venelase lõtvunud suguti hakkas jälle tööle… varba toel!

Nad võtsid patsiendi varbast närvifragmendi ja „lülitasid“ selle meditsiinilise mikroskoobi all patsiendi suguorgani külge. Mõned kuud taastusravi – ja „patsiendi erektiilne funktsioon oli täielikult taastunud“.

Nii et kui kogu see jama läbi, hakkab ilmselt nii mõnigi siinne mees seda Tomski asja uurima. Sest see on koht, kus kogemata küll lõigatakse läbi, aga siis lõigatakse jupp teisest kohast ja õmmeldakse külge, seda juba Brasiilia kõrgtehnoloogiate abil.

Ivan Makarov