Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE-le ennustatakse uuel aastal edu

-
03.01.2023
MARTIN JA MART HELME

TV3 aastat ette vaatavas saates „Mida toob aasta 2023?“ ennustasid tulevikku astroloogid ja muidu selgeltnägijad. EKRE-le ennustati edu.

Hüpnotisöör Ants Rootslane rääkis, et pärast märtsivalimisi saab Eesti peaministriks mees, kes toob uue liikumise, mis toob inimestele rohkem heaolu tagasi.

Naispeaministri puhul, kes tahab jätkata, süveneks kriis veelgi, seletas ta. Taustaks näidati nii Kaja Kallase kui ka Martin Helme pilti.

Selgeltnägija Anastasia ladus kaarte ning järeldas sealt, et Euroopa Liit hakkab lagunema just Ukraina sõja põhjustel. Aasta teise poolde ennustatakse selles sõjas mingit lahendust. Ka majanduses hakkab aasta teises pooles stabiliseeruma, kuigi tulevat nii looduskatastroofe kui ka vaest elu.

Majandus- ja poliitikaekspert Raivo Vare ütles, et kriiside puhul saadab valimistel edu neid, kes pakuvad keerulises olukorras lihtsaid ja arusaadavaid lahendusi, nagu teeb seda EKRE. Teise võitjana nimetas ta EKRE kõrval ka neid, kes praegu on võimul. „Keskerakonnast ja Isamaast sõltub, kas koalitsioon tehakse Reformierakonna vastu või EKRE vastu;“ ütles ta.

Saates kõnelenud numeroloog rääkis, et Kaja Kallasele näitavad numbrid kõige nirumat seisu, seevastu Martin Helmele kõige paremaid – kõige edukamaid ja suuremaid võimalusi end realiseerida.

Pigem nähakse erinevatest märkidest, et Kaja Kallas ei saa valitsust kokku.