Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallas ja Reformierakond ei hooli rahvast – Eesti on üks väiksemaid kriisitoetuste pakkujaid Euroopas

-
09.01.2023
Valija peaks alati seda pilti silme ees hoidma – Isamaa on võimalusel olnud ka Kaja Kallase käpik.
© UU

Nn majandussurutise ehk masu ajal tundsid soomlased uhkust selle üle, et nad andsid tööd ja leiba neile kümnetele tuhandetele eestlastele, keda Andrus Ansipi valitsus hülgas. Ajalugu kordub: ka nüüd on Kaja Kallase valitsus rahva raskustega üksi jätnud, ainult et nüüd ilmselt Soomegi ei suuda aidata.

Postimees kirjutab: “Brüsselis asuva mõttekoja Bruege arvutuste kohaselt on Eesti üks väiksemaid energiakriisi toetajaid Euroopa Liidus – toetused moodustavad umbes ühe protsendi riigi sisemajanduse kogutoodangust võrrelduna näiteks Läti 3,2 protsendi ja Leedu 6,6 protsendiga ning Saksamaaga, kus toetused moodustavad tervelt seitse protsenti SKTst.”

Konsultatsioonifirma S-RM direktor Martin Devenish hoiatas Bloombergit: “Järgmisel aastal on valitsustel selle kriisiga toimetulemine palju keerulisem.” Seega, kui Kaja Kallase valitsus ei aita rahvast praegu, siis ammugi mitte edaspidi.

Reformierakonna valitsemisaastad on näidanud, et see tasakaalus eelarve fetišiga kärpepartei, kes samal ajal oma toiduahelaid paksuks söödab, jätab eesti rahva alati hädas üksi. Ometigi on üks seltskond masohhiste, kes venelaste kombel kõik raskused “püha ürituse nimel” ära kannatavad ja alati poliitoravaid valivad.

Uued Uudised